2821
2789
عنوان

پایتخت

343 بازدید | 18 پست

دیشب پایتخت رو دیدین؟با اینکه اصلا از اخلاق نقی خوشم نمیاد ولی این زن جدید ارسطو هم خیلی وایب بدی بهم میده خیلی سلیطست😂😂

حس میکنم حتی اخرشم کلاه بردار از آب درمیاد و اصلا بخاطر همون بارش شهاب سنگ اومده سمت شمال

دلم میخواست وقتی اونطوری حرف میزد هما جوابشو بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نقی هر رفتاریم داشته باشه من دوسش دارم اما زن ارسطو چقدر سلیطه س داره برای شهاب سنگه نقشه می‌کشه😐

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

حقیقتا از زنش خوشم نمیاد😂

منم همین حس رو دارم

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اتفاقا دیشب راجبش تاپیک زدم همین نظرو داشتم 😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

نقی هر رفتاریم داشته باشه من دوسش دارم اما زن ارسطو چقدر سلیطه س داره برای شهاب سنگه نقشه می‌کشه😐

باور کن که اصلا ازاولشم بخاطر شهاب سنگ اومده

چون زنه از نجوم سردرمیاره و میدونسته قراره  بارش شهاب سنگ داشته باشن سمت شمال اومده که سنگو پیدا کنه از شانسش خورده وسط خونه نقی😂

پیش بینی من اینه 

من ک خوشم اومد ازش لحجشم شیرین بود

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792