میخام بلند تر شم یه مدت بدن درد داشتم دکتر کلسیم داد دوماه بد حس کردم دو سانتی افزایش قد پیدا کردم الان قرص ال ارژنین میخام مصرف کنم به نظرتون تاثیر داره؟ کسی رو میشناسید که تو این سن قدش رشد کرده باشه؟ راهنمایی کنید لطفا
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
من بعد زایمان دو سانت بلندتر شدم خخخخ.. البته حدود یک سال بپر بپر میکردم که لاغر بشم ولی بعدش متوجه شدم با خواهرم هم قد شدم. اون دو سانت بلندتر بود قبلش
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
بعضی از ادمها بلند تر میشن بستگی داره به اینکه چند سالکی بلوغ شده باشی ....باید بری از استخون مچ دستت عکس بگی ه و دکتر ببینه میتونی رشد کنی یا نه ...اما قرص رو بخور ..ضرر که نمیکنی