mm1345 مدیر عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7671 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست بپرسم 1404/01/10 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1sara1 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2426 نمیدونمادم خوبیه و مهندس احتمالا زن ذلیلم هست عزیزم ایندم چطوریه؟!دانشگاه حقوق دولتی قبول میشم یا نه؟! غم و اندوه...
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10216 واقعا قبلا کی بهم گفته نمیدونم تویکی از تاپیکا بود فک کنمم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 هرکی میخواد بگه لینک بدم خودش فاال بگیره(تاروت و نمکو...) اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ontiment عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 754 هرکی میخواد بگه لینک بدم خودش فاال بگیره(تاروت و نمکو...) لینک بده
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10216 عهچ جالب برا من بگو اون اقائه من دیده اخه میگن ندیده بعد اون خواستگار دارم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 لینک بده لینک اینجا درج نمیشه درخواست بده براتون بفرستم بعد اگه خواستین لغو درخواست بزنین اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ontiment عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 754 برا من بگو اون اقائه من دیده اخه میگن ندیده بعد اون خواستگار دارم ندیدهاره داری
ontiment عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 754 لینک اینجا درج نمیشه درخواست بده براتون بفرستم بعد اگه خواستین لغو درخواست بزنین اوک
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 اوک فرستادم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12051 ندیدهاره داری در مورد ازدواج منم میگی؟ دوستم مریم میتونه کسیو بهم معرفی کنه ؟ یا واسم شخصی پیدا میشه ؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه
بستنیfشکلاتی عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1775 جان عزیزم تروخدا بگو به کسی که دوسش دارم میرسم ؟ اون چه حسی نسبت به من داره؟