همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
یهش می گن پوست اندازی روانی. مداوم افکار رفتارها کارها و حالاتت را بنویس. فعالیت بدنی داشته باش. چیزهایی که بهت لذت میده را انجام بده. یهو از این پوسته پرت میشی بیرون.
یهش می گن پوست اندازی روانی. مداوم افکار رفتارها کارها و حالاتت را بنویس. فعالیت بدنی داشته باش. چیز ...
خب کــــــی
دایم فکرای پوچی دارم حسرت گذشته
دلیل پیدا نکردن برا هر فعالیتی غذا و...
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
بگو مشکلت چیه دقیقااگه مشکلت مثل مشکل کنکوریا باشه که قابل درمانه
کنکور کجا بود 25 سالمه
مشکلم فکرامه دایم فکر مرگم دایییم و فکر مریضی
خب کــــــیدایم فکرای پوچی دارم حسرت گذشتهدلیل پیدا نکردن برا هر فعالیتی غذا و...
اگر تو تلگرام فعالی کارگاه های تخصصی رایگانش هست بهت بدم بری ببینی متوجه می شی چطوری باید خودت را پرت کنی بیرون. دوره های جدیدشم تو هفته های ایندست. باید عضو گروهش باشی که متوجه بشی کی کارگاه جدید دارند.