2777
2789

من روز نامزدیم خیلیم مهمون داشتیم

تو ارایشگاه با شوهرم دعوامون شد😐😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حتی یادم نمیاد سر چی بود

شبم بود با این حال به هیچکس نگفتم

اسنپ گرفتم‌خودم تنها با اون لباس و ارایش اومدم خونه🤣

راننده اسنپه یه پیرمرده بود گفت دخترم عروسی میخوای بری؟ گفتم نه مجلس نامزدیه گفت مبارک باشه حتما فامیل نزدیکته

گفتم نه نامزدی خودمه چشماش درومد😐😂

تا مقصد ده بار کاش خیلیا مثل تو بودن سخت نمیگرفتن

الان میدونم نامزدت سرش شلوغه برا اینکه به کاراش برسه تو با اسنپ اومدی 

نمیدونست قهرم😐😂😂

حالا من با شوهرم قهر بودم نمیدونم چرا لج کرده بودم به بابام داداشم نگفتم😐😂😂

میگفت حتما باید برم برا دخترم تعریف کنم اینقد همچیو سخت نگیره منم دیگه هیچی نمیگفتم😐😂

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂

بعد چطور رفتی داخل مجلس تنها رفتی؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
اره با دختر عموم رفتیم داخل😐😂😂😂

😂هیچکس نپرسید داماد کوووو؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

نه بخدا اصلا شوهرم یه ۱۰دقیقه بعدش اومدن گلو بهم داد تااخر مجلس قهر بودیم دیگه اخراش که خواستیم عکس بگیریم حرف زدیم😐🤦‍♀️من خیلی زود عصبی میشم دیونه میشم😐😂

💍♥️

شایدم فکر میکردن شوهرم تو حیاطه ما۲۰۰نفر مهمون داشتیم همم به شام دعوت بودن اینقد شلوغ بود وقت سوال پرسیدن نمیشد هرکی به یکاری مشغول بود

💍♥️

نه بخدا اصلا شوهرم یه ۱۰دقیقه بعدش اومدن گلو بهم داد تااخر مجلس قهر بودیم دیگه اخراش که خواستیم عکس ...

😂😂😂تو چقدر منییی واییییی

شایدم فکر میکردن شوهرم تو حیاطه ما۲۰۰نفر مهمون داشتیم همم به شام دعوت بودن اینقد شلوغ بود وقت سوال پ ...

😂وای بازم خوبه نپرسیدن 

😂وای بازم خوبه نپرسیدن

اره فقط دخترعموم میدونست اونپ ارایشگاه دیگه بود گفتم بمون تووحیاط باهم بریم داخل

تا ۱ماه پیش حتی شوهرمم نمیدونست با اسنپ اومدم فکر میکرد با داداشم برگشتم

😂😂

💍♥️

اره فقط دخترعموم میدونست اونپ ارایشگاه دیگه بود گفتم بمون تووحیاط باهم بریم داخلتا ۱ماه پیش حتی شوهر ...

وای از دست توووو😂😂😂😂