2777
2789
عنوان

حتی اگه دهنتون پر خون بود

234 بازدید | 10 پست

جلو غریبع تف نکنید 

هیچ وقت توقع هیچی رو از هیج کس نداشته باشید ، هرچیزی از هرکس ممکنه حتی پدر مادرتون 

و اینی که میگم  از همهههههههه مهم تره ، هیچ وقت به چیری که دارید مغرور نشید ، حالا یا دارایی های معنوی یا مادی 

خیلیییییییی مهمه ، هیچ چیز ماندگار نیست تو این دنیا 

ورق زندگی خیلیییییی بد برمیگرده ، مواطب باشید ، پشیمون نشید 

هیچ وقت هیچکسو قصاوت نکنید هیچ وقت.  شاید شعاری باشه ولی من اینو با جون و دل فهمیدم و درک کردم 

خودتونم با کسی مقایسه نکنید ، خیلیا صورتشون با سیلی سرخ نگه میدارن ، شما تو زندگیشون نیستید نمیدونید چه خبره 

هیچ وقت هیچ وقت از چیزی نا امید نشید ، هیچ وقت یه قصیه ای رو ۱۰۰درصد تو ذهنتون منحل نکنید ، همیشه یه امیدی ته ذهنتون داشته باشید 

اینارو من سال گدشته ینی سال ۴۰۳ با جون و دل  و موست و استخونم فهمیدم، و بهاشو دادم  تا اینارو بفهمم و درک کنم ، قبلش زیاد اینارو میشنیدم از بقیه ، ولیاوجه نمیکردم ، یسری چیزارو باید خودتون برید تو عمق مسئله و تجربش کنید تا بفهمید 

اینارو از من بع عنوان یه بنده حقیر داشته باشید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق. و حقیقت

به هیچ بنی بشری تکیه نکنید تنها کسی ک براتون میمونه خودتونید

کسایی که میخوان از زندگیتون برن رو کمک کنید

در جواب بی احترامی ها فقط اون ادمو نادیده بگیرید خودتونو وجودتونو ازش دریغ کنید

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

منم طلا هامو خیلی دوس داشتم ی جوری از دستم رفتن ک خودمم نفهمیدم چی شد 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH