2777
2789
نه خداروشکر منم از کنکور گذشتم ولی استرسش فک کنم تا آخر عمرم باهام باشه من هنوزم شبا خواب کنکور و آز ...

🤣🤣 خیلی بد بود خداروشکر من کامل فراموش کردم

دقت کردی توی اکثر تاپیکا همو میبینیم و هم نظریم😀

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
🤣🤣 خیلی بد بود خداروشکر من کامل فراموش کردمدقت کردی توی اکثر تاپیکا همو میبینیم و هم نظریم😀

آره😁😁😁🫶

امیدوارم تهمت یه نفر بودن بهمون نزنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی اره من سریع تمرکزمو از دست میدم ولی در حالت نرمال خیلی خوش خوابم ،هشت ساعت فیکس میخوابم

برعکس من هر اتفاقی بیوفته و استرس مرگم داشته باشم از خوابم نمیگذرم اصلا🤣 خیلی عادی من قشنگ میتونم یه ۲۴ ساعت کامل بخوابم و هنوزم خسته باشم حتی یادمه سر جلسه کنکورم خوابم میومد قبلشم عین چی لالا بودم

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
وایی یادته یمدت توی نی نی سایت ترند شده بود هی میگفتن فلانی فیکه و اینا😂😂

هنوزم ترندع و امیدوارم ما هدف بعدیشون نباشیم که بگن ای وای این دوتا کاربر یکن😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
هنوزم ترندع و امیدوارم ما هدف بعدیشون نباشیم که بگن ای وای این دوتا کاربر یکن😂

اوه اوه ایناس که بده🤣🤣

اون یکی تاپیکو دیدی میگفت ما از این خانواده هاش نیستیم قیلون بکشیم😂 تاپیکای پربازدید امروز عالین لعنتیا همش مردم از خنده امروز

میبینی چه رندوم در مورد همه چی صحبت میکنم😂 نه خدایی دقت کردی از این موضوع میپرم به یه موضوع دیگه

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
اوه اوه ایناس که بده🤣🤣اون یکی تاپیکو دیدی میگفت ما از این خانواده هاش نیستیم قیلون بکشیم😂 تاپیکای ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هنوز اون تاپیکو ندیدی راجع به پرستیژ مهماندارا حرف میزدن سم خالص بود 😂🤦

برعکس من هر اتفاقی بیوفته و استرس مرگم داشته باشم از خوابم نمیگذرم اصلا🤣 خیلی عادی من قشنگ میتونم ی ...

منم مثل خودتم ولی حال مامانم خوب نبود ،تب و لرز داشت ،تخمل کردم نخوابیدم ،وگرنه عاشق خوابم حتی میگم کاش شوهری کنم که عاشق عروسی سنگین نباشه که از خوابم نگذرم 🤣 بهترین نعمته 

هیچی ...دنیای پوچ