2777
2789
ذهن خسته میشه و کاراییش میاد پایین فیزیولوژی های بدن یکیه اینکه میگی جسمت خسته میشه هم باید بهت بگم ...

وای ندا دقیقا من نشستم یه روز کامل درس خوندم بعد دو روز کامل خواب بودم بعد اون روز دیگه هیچوقت همچین کاری انجام ندادم😐😂 احساس کردم به بدنم چقد ظلم کردم که اینهمه خسته شد

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
ذهن خسته میشه و کاراییش میاد پایین فیزیولوژی های بدن یکیه اینکه میگی جسمت خسته میشه هم باید بهت بگم ...

اخه من یه ذره کند خوانم بخاطر همین زیاد مجبورم بخونم 

اره بدنم واقعا خسته میشه اخه چند وقت پیش از پله افتادم از اوون مشکلات کمرم بیشتر شده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من یه ذره کند خوانم بخاطر همین زیاد مجبورم بخونم اره بدنم واقعا خسته میشه اخه چند وقت پیش از پله ...

نه اینکارو با خودتون نکنین برای اینکه بهتر بفهمی کافیه برای خودت توضیح بدی و تصور کنی اما هرگز اینکارو نکن واقعا به بدنت ظلم میشه سعی کن با کیفیت بخونی اما کمتر تا وقت زیادی هم ازت گرفته نشه وقتی خسته باشی مغزت چیزیو توی خودش ذخیره نمیکنه

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
وای ندا دقیقا من نشستم یه روز کامل درس خوندم بعد دو روز کامل خواب بودم بعد اون روز دیگه هیچوقت همچین ...

خیلی بدههههه اینجوری خیلی بد اصلا بعد یه مدت آدم خودشو میبازه و روحیشو از دست میده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه اینکارو با خودتون نکنین برای اینکه بهتر بفهمی کافیه برای خودت توضیح بدی و تصور کنی اما هرگز اینکا ...

مرسی عزیزم حتما😘❤️

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اخه من یه ذره کند خوانم بخاطر همین زیاد مجبورم بخونم اره بدنم واقعا خسته میشه اخه چند وقت پیش از پله ...

کند خوانم باشی به خودت ظلم نکن همون ساعت مطالعه یعنی از خیلیا جلوتری 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خیلی بدههههه اینجوری خیلی بد اصلا بعد یه مدت آدم خودشو میبازه و روحیشو از دست میده

حوصلم سر رفته بود گفتم یه ترفند جدید امتحان کنم بدتر شد🤣 به جاش دو روز خوابیدم بدون آب و غذا 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

پارسال ب مدت ی ماه سر امتحانای خرداد چون اولین سال بود نهایی شده بود استرس داشتم و خیلی خوندم بالاترین رکورد 28 بود مجبور بودم ی رب چرت بزنم ک مغز سر جلسه جواب بده ولی امسال واسه کنکور اینکارو نمیکنم کیفیت ممکنه بیاد پایین خواب 4 5 ساعت دارم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

حوصلم سر رفته بود گفتم یه ترفند جدید امتحان کنم بدتر شد🤣 به جاش دو روز خوابیدم بدون آب و غذا

ماشالا از ذخایر بدنیت کمک گرفتی دیگه همینم غنیمته😂

ولی من متاسفانه کلیه هام خیلی خوب و متعهد کار میکنن نمیتونم نان استاپ بخوابم😁

ماشالا از ذخایر بدنیت کمک گرفتی دیگه همینم غنیمته😂ولی من متاسفانه کلیه هام خیلی خوب و متعهد کار میک ...

قبلش کلی غذا خورده بودم دیگه اونا استفاده شد🤣🤣

خداروشکر دیگه از کنکور گذشتم واقعا نمیتونم بهش فکر کنم خیلی روزای سختی بود با اینکه من کلا بیشتر وقتاش خواب بودم اما حتی تو خوابم استرسشو داشتم کابوس نوجوونیم بود 

راستی مگه تو کنکوری هستیی

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
قبلش کلی غذا خورده بودم دیگه اونا استفاده شد🤣🤣خداروشکر دیگه از کنکور گذشتم واقعا نمیتونم بهش فکر ک ...

نه خداروشکر منم از کنکور گذشتم ولی استرسش فک کنم تا آخر عمرم باهام باشه من هنوزم شبا خواب کنکور و آزمون نهایی و معلمای دبیرستان راهنماییمون ذو میبینم😂

من خودم مادرم دوروزه مریضه شب نخوابیدم تمرکز ندارم 😅😂شرمنده

اینا هم شده اثرات بی خوابی شما خخخ 

خدا شفا بده ایشالا زود خوب بشن❤️

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
اینا هم شده اثرات بی خوابی شما خخخ خدا شفا بده ایشالا زود خوب بشن❤️

مرسی اره من سریع تمرکزمو از دست میدم ولی در حالت نرمال خیلی خوش خوابم ،هشت ساعت فیکس میخوابم 

هیچی ...دنیای پوچ