2777
2789
عنوان

سقط جنین

171 بازدید | 10 پست

با عرض سلام خدمت شما بزرگواران از این که به تاپیک بنده امدین تشکر چند تا سوال دارم لطفا کمکم کنید

من این هفته سقط کردم تا چند روزخون ریزی دارم

علایم سقط چیه چطور بفهمم  کاملا سقط شده

ایا بلافاصله میشه اقدام کرد برای حاملگی

منم پارسال پنج هفته سقط کردم

مثل پریودای قبلیم هفت روز طول کشید و سه ماه هم اقدام نکردم ماه دوم گرفت 

شما چند هفته سقط کردی؟

حالتو خوب میفهمم فقط استرس و غصه رو دور کن از خودت

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

خونریزی هر کس متفاوت هست 

دکترها بعد سه ماه رو میگن خوبه 

باز سونو میشه فهمید

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا هر چه زودتر بارداری سالمت شروع بشه و بچه تو بغل بگیری....تقریبا اندازه پری ولی شدیدتر خونریزی داری..باید بعدش سونو بدی تا معلوم شه کامل دفع شده یا نه....حداقل 4 یا 5 ماه صبر کن تا رحمت برگرده...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

علامت یه حالتیه مثه دل پیچه...نههه اقدام نکنی،باید بری دکتر سونو بنویسه ببینی کامل تخلیه کردی یا نه...بعد چند وقت باید اقدام کنی..چن وقتت بود؟؟؟؟چرا سقط شد؟؟؟

تیکر تولد یکسالگیه پرنسسمه👸
هفته هشتم که تو سونو زده بود چهار هفته

خب بعد پریودت یه سونوگرافی برو برای بقایای جنین...

سه ماه هم خودتو تقویت کن 

یعنی سه دوره پریودت رد بشه 

توی زمان پریودت کاچی بخور خیلی خوبه منم خوردم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

من بعد سقط اولم که تیر بود آبان باردار شدم که اونم البته سقط شد

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .