2777
2789
عنوان

مامان کتکم زد😭

197 بازدید | 11 پست

از دانشگاه که اومدم خونه 

مامان همش بهم میگه کار کن ظرف بشور خونه جارو کن لباسا رو بشور و نهایت استفاده رو ازم ببره😮‍💨

یه کار انجام بدم توقعش میره بالاتر میگه کار دیگه کن نمیخواد بشینم😫

همش هم بهم میگه گوشیت بده و میخواد نگاه بندازه

خب من اومدم خونه که استراحت کنم نه اینکه کار کنم 

حالا پذیرایی نمیکنین کاری با من نداشته باشین

نمیکنم پس همش فحشم میده همه جوره مسخره ام میکنه و همش بهم حرف بد میزنه تازشم کتکم زد

نمیخوام کار کنممممم زوره مگه؟! نمیخوام خب

همش بهم گیر میده و فحش میده😭

نمیخوام دیگ 

آخه مگه من چن روزه خونه ام مهمون هستم چن روز دیگه میرم دانشگاه دوباره دور از خونه پس چرا باهام اینطوری رفتار می کنه😢

دیگه کلافه شدم😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوش بحال مامانهای شما 

والله خونه ما که کمکی در کار نیست 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ظرف و جارو و لباس و پخت و پز و گردگیری و خرید و...

اینا کارها و وظایف مامان شما نیست.

اینا اموری هست که برای همه اعضا خانواده است.

من با کتک زدن اصلا موافق نیستم اما اینکه دخترا فکر میکنن دارن کارهای مامانشون رو انجام میدن هم واقعیت نیست

به آدمها نباید نزدیک شد؛آدمها از دور زیباترند 🌙

عزیزم مادرته با هزار زحمت شما رو بزرگ کرده حالا چه ایرادی داره یه گوشه از کار رو شما بگیری خسته میشه همه کارها رو دوش اونه به چند سال بعد فکر کن خودت دوس داری بچه هات باهات چه طوری رفتارکنن من خودم وقتی مجرد بودم میگفتم اگه دختر دار شدم نمیزارم دست به سیا و سفید بزنه ولی الان میبینم تنهای از پس همه کارها برنمیام 

چون کار نکردم واسه همین🥲

چی بگم ، اگه میتونی کمکش کن یکم کارهارو انجام بده ، نزار کار به اینجا بکشه، شما که دوروز دیگه میری دانشگاه و پیششون نیستی حالا این چند روز رو تحمل کن ، غریبه که نیستن

میدونم ناراحتی میدونم خشم داری ولی خب چیکار میشه کرد به خاطر مامانت انجام نده که باز بعدا یه کاری کرد به خودت لعنت بفرستی کاش نمیکردی ، به خاطر خدا انجام بده ، بگو خدایا کمک میکنم تو جای دیگه دستمو بگیر

کلا مامانها زودرنجن ، اگه حرفی هم زدناراحتت کرد جواب نده به نشنیدن بگیر

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷