2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟😘😍

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 111 پست
زرشك پلو با مرغ  ما ديگه حداكثر تا ٨ شامو خورديم و جمع كرديم شما تازه ميخواي سوپ بزاري😀

شمازود خوردی ما میکشه نه و ده هنوز پلو هم دم ننداختم😄

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
بال کبابی رو چ جوری درست می کنی؟؟؟ نریزید سرم خب بلد نیستم😭😭😭

مثل جوج دیگه

تو همون مواد جوج مزه دار بعدم سیخ و کبابی

تو روغنم میشه سرخ کرد تو تابه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من عاشق نوشابه م بنظرم کنار ناهار یاشام حتما باید دوغ یا دلستر یا نوشابه باشه ولی شوهرم فقط د ...

نوشابه ضرر داره عزیزم،بهتره ک دوغ میاره برات،بفکر سلامتیتونه عزیزم

پشت من...خدا بوده همیشه  
اخییییییی ای جان کاش نگفته بودم😭😭😭😭

نه عزیززززززززم 😙😙😙

نوش جووووونت . فردا با آجی و داداشم میریم بیرون میخورم 😋😋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مثل جوج دیگه تو همون مواد جوج مزه دار بعدم سیخ و کبابی تو روغنم میشه سرخ کرد تو تابه

اینم شد جز غذاهام.فقط چند تا باشه برا دونفر؟؟؟کنارش چیزی میخاد؟؟؟؟

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
نه برای خودمون شوهرم غذای ساده پذیرا نیست همیشه با تزئین و تشریفاتی خودم عادتش دادم خونه مامانش به ن ...

چرا عادتش دادی اونوقت بعدا که خواستی برا خودت وقت بزاری یا بری سرکار غذای ساده جلوش بزاری ببین چه میکنه...............

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
يعني هر روز اينقدر تشريفاتي غذا ميپزي ؟؟؟!!!

اره اکثرا مخصوصا شامها

دوست جونیا نوش جون همگی بشه😘😘😘😘

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
اینم شد جز غذاهام.فقط چند تا باشه برا دونفر؟؟؟کنارش چیزی میخاد؟؟؟؟

دیگه هر چقدر دوست دارین دیگه

۲ نفر ۱۰ تا بسته بابا چربه زیادیشم خوب نیس

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
نه عزیززززززززم 😙😙😙 نوش جووووونت . فردا با آجی و داداشم میریم بیرون میخورم 😋😋

نوش جونت گلم😘😘😘😘

بچه ها من عاشق نوشابه م بنظرم کنار ناهار یاشام حتما باید دوغ یا دلستر یا نوشابه باشه ولی شوهرم فقط د ...

شوهر منم برعکس 

حالا هی من اصرار میکنم انقد نوشابه نخر یه بارم دوغ بخر

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن