یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یادش بخیر من روز عید پارسال یه جوجه دوستم بهم داد خروس شده بود 6,ماه خونمون بود قوقولیقوقو هم میکرد بخاطر اینکه قوقولی قوقو میکرد داداشم بردش کارخونه آب نمیخوره عیب ندارد که شاید تشنش نیست ولی پیششون یکم غذا و آب بزار زیرشونم یه پارچه ی بدردنخور بنداز نرم و گرم بشینن سوالی خواستی در خدمتم
نه اذیت نمیشن جاشون گرم میشه فکر میکنن بغلصون کردی اروم میشن اونا دلشون میخا زیر بال مادر باشن با این کار اون حس بهشون درست میده اروم بزارش تو ی پارچه بپیچ دور بدنت آرووم ن سفت ک
عزیزم آب و دونشان را بذار، خودشون هر وقت لازم بود میخورند.فقط اگر میخوای زنده بمونند از داروخانه دا ...
آب و دونه دارن توی دونه هاشون هم به بسته ویتامین هست اونو نمیدونم چیکارش کنم تو ماشین که بودن هی جیک جیک جیک کشتن منو😂من فکر میکردم اینا آب و غذا میخوان آب و غذا براشون آوردم حالا اینا فقط یذره دونه میخورن
سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂کاربری دیگم:فاطیما1385