2777
2789
عنوان

علائم سنگ کلیه

173 بازدید | 9 پست

دوستان من یه ماهه احساس تکرر ادرار دارم آز هم دادم ی ذره عفونت کم داشتم ۴ روزه دارو میخورم  فقط شاید ده درصد بهتر شدم یه جوره انگار زهر ریختن ته شکمم همش حس میکنم پایین شکمم از داخل چنگ زدن خیلی دارم شما یا اطرافیانتون سنگ توی حالب یا مثانه داشتین اگه داشتین علایمش چطور بوده؟

یه درد خیلی شدید داره، خیلی شدید!! لحظه ایی که وارد حالب میشه خیلی درد داره!! درد میگیره پزشک معمولا مرفین میزنه!!

گاهی میگیره و گاهی آروم میشه...

پزشک آزمایش ادرار مینویسه،  اثری از خون باشه مشخصه که سنگ بوده!!(یعنی سنگ حرکت کرده و مجاری رو خراش داده و خون ریزی کرده)

سونوگرافی هم بدید قطعی مشخص میشه بودن یا نبودنش، سایز سنگ و اینکه الان در کجاست...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه درد خیلی شدید داره، خیلی شدید!! لحظه ایی که وارد حالب میشه خیلی درد داره!! درد میگیره پزشک معمولا ...

من ازمایش دادم فقط عفونت بوده بعد اینکه درد خیلی شدید دارم زیر شکم انگار یسره نیاز ب دسشویی دارم یسره انگار میخام بترکم  ممکنه خونریزی نکنه ولی سنگ باشه ؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ازمایش دادم فقط عفونت بوده بعد اینکه درد خیلی شدید دارم زیر شکم انگار یسره نیاز ب دسشویی دارم یسر ...

و اینکه موقع دفع ادرار هم یه حس مور مور شدن داره البته قبل از شروع درد!!

تکرر ادرار هم اغلب بخاطر مصرف زیاد مایعات هستش به امید دفع سریع تر!!

لطفا خوددرمانی نکنید، متخصص کلیه و مجاری یا اورولوژیست میتونه کمکتون کنه، تقاضای سونوگرافی بدید.

به امید بهبودی.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

روند درمانتون و کامل کنید وقتی قرص تموم شد مجدد آزمایش بدین و برام بفرستیدعلائم خون در ادرار و نارنح ...

سلام داروهام تموم شد رفتم سونوی کل شکم هم دادم هیچ مشکلی نبود حدودا خوبم ولی هنوزم یذره سوزش دارم 

سلام داروهام تموم شد رفتم سونوی کل شکم هم دادم هیچ مشکلی نبود حدودا خوبم ولی هنوزم یذره سوزش دارم

من بیماری رو دیدم که با عفونت شدید بدنش واکنش نشون نمیداد

و بیماری هم مثل شما دیدم که با ذره ای عفونت تب و لرز و تکرر و... داشت

عده هم اصلا درد ندارن فقط تکرر دارن

این علائم به نوع باکتری که درگیر شدین هم بستگی داره

ولی ذکر کردین عفونت کن بوده

بدن شما به باکتری حساسیت بالایی نشون داده

هرچند به سن هم مربوطه که نادیدش میگیرم

اگر درمان هم شده باشین باز هم مقداری التهاب باقی میمونه و تا مدتی شاید علائمش و همچنان داشته باشید

جای نگرانی نداره

چون بدن شما حساس هست اگر متاهل هستین از دستمال مرطوب اقایان استفاده کنید

صرفا هم شما و هم همسرتون باشه بهتره

و اینکه دستمال مرطوب شرکتی باشه بهتره

منظورم محصولات شرکت کلینیک یا پنبه ریز هست

اینترنتی سفارش بدین چون در داروخانه موجود نیست

اگه هم مجردین باید بیشتر رعایت کنید 

و اینکه اگه بعد یک هفته همچنان علائمتون پابرجا بود ازمایش کشت ادرار بدین 

با ارزوی بهبودی

من بیماری رو دیدم که با عفونت شدید بدنش واکنش نشون نمیدادو بیماری هم مثل شما دیدم که با ذره ای عفونت ...

سپاس بابت راهنمایی تون‌ بله آز کشت  ادرار دادم منتظرم جوابش بیاد ببینم چ خبره الان کمتر شده نصبت ب روزای اول الان فقط وقتی میشینم روی صندلی احساس تکرر ادرار دارم