2777
2789

خودم بهترین درسو داشتم ولی سوهرم نزاشت برم سرکار یعنی دلم خیلی میخواد برم سرکار رفتم ارایشگری یاد گرفتم اونم دیدم علاقه ندارم نرفتم 

گواهینامه دارم اما شوهرم بهم ماشین نمیده یعنی ماشینش ا منم عزیزتره براش 

نه با دوستی رفت و امد داریم نه با کسی خودمونیم و خودمون یه دوست داشتیم که باهم شریکی یه وسیله برا کار گرفتیم شوهرم بهانه های چرت گرفت داره با اونام تموم میکنه که دیگه ماهی یه بارم اونارو نبینیم 

تاحالا یه بار نزاشته یه جشن واسه دل خودم مثل تولد بگیرم همش عصاب خوردی راه انداخته 

پول خدایی کم نمیزاره خسیس اصلا نیست 

خودش بداخلاقه در روز یه بار ازم خبر نمیگیده هر جایی بریم حتما باید دعوا راه بندازه یعنی نمیشه دعوا راه نندازه مسافرت که نگم باید با چشم اشکی ببرتم با چشم اشکی بیاره زبونش خیلی تیزه دست به زن داره اونم خیلی زیاد 

چند ماه پیش سقط داشتم رفتم فهمیدم مشکل کمبود تخمک دارم و اگه تا ۶ ماه حانله نشم برای همیشه محروم میشم و یائسه میشم گفتم اشکال نداره منکه شرایط نگهداری بچه رو خودم تنهایی دارم شوهرمم مالی کامل حمایت میکنه میدونمم با بچه خیلی خوبه و نمیزاره بچه ناراحت باشه  لاقل بچه بیارم که زندگیم یه قدم جلو بره ولی اونم حالا نشانه های پریود دارم فکر کن تولدم باید پریود بشم 

تازه داداشمم مریضی ژنتیکی داره اگه بچه دارم بشم ریسکه برامون چون شوهرم فامیله باید استرس بکشم تا تست ژنتیکی بدم که سالمه یا نه بنظرتون چرا باید امید داشته باشم به زندگی هم زندگی نبود بهتر نبود 

فشار روانی بالایی را داری تحمل می کنی.

همه تقریبا مثل هم هستیم فقط نوع دردمون فرق داره.

بعضی ها بیخیال ترند و خودشون را میزنند به اون در، بعضی ها دقیق تر و حساس تر.

بحث پرخاشگری همسرتون راهکار داره. باید روش مطالعه بشه که معلوم بشه پشت خشمش چه احساسیه و پشت احساسش چه معنایی. اون از درون تحت فشارهای روانی است.

فشار روانی بالایی را داری تحمل می کنی.همه تقریبا مثل هم هستیم فقط نوع دردمون فرق داره.بعضی ها بیخیال ...

برای من از همه جهته چوریه که دیگه توان ندارم به هر سمت میرم ناامید برمیگردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار روانی بالایی را داری تحمل می کنی.همه تقریبا مثل هم هستیم فقط نوع دردمون فرق داره.بعضی ها بیخیال ...

نه اتفاقا شوهرم خیلی خودخواه و هر فشتری که بهش وارد بشه رو باید به دیگران منتقل کنه حتی اگه کوچیک باشه به من منتقل میکنه و خودش اروم میشه

همین خود من که دارم بهتون اینو می گم اگر در دلمو باز کنم اشکتون در میاد. ولی خوبه همه در گیرند.

موضوعتون با دوتا چت حل نمیشه. چندین جلسه مشاوره نیاز دارید. اون با رویکرد فراتشخیصی که علم روزه روانشناسیه.