2777
2789
عنوان

خاک توسر خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش همچین خانواده ای من داشتم پدر مادر من مثه دو تا فرشته بی مناسبت با مناسبت میلیون میلیون کادو به ...

عزیزم خودت رو اذیت نکن. پدر و مادرت هم بخاطر تو اون کارارو میکنن اگه اخلاق همسرت بد هست اونا بهتر متوجه هستن و بخاطر شما صبوری و مهربونی میکنن آدمی که قدر نشناس باشه به هیچ صراطی، مستقیم نیست مگه اینکه سرش به سنگ بخوره و متوجه بشه. 

آدم مجبور نیست یه خانواده سمی رو تحمل کنه. من جات بودم تا مدتها به طور کااااامل قطع رابطه میکردم.

الان مادرشوعرم و پدر شوهرم داشتن مگبفتن ایخو قرارع بره خونه باباش براناعار نیستش خاک توسرم پاشم برم جایی فایده ندارع برم توخیابون والا بهتره

من هم متاسفانه خانواده سمی دارم

منم تصمیم گرفتم تعطیلات جایی نرم

بهونه کردم گفتم همسرم روزه میگیره نمیتونیم مسافرت بریم

مادرم و خواهرم عین سگ و گربه با هم دعوا میکنن

منم خداروشکر کردم نرفتم وگرنه آبروم پیش شوهرم میرفت

ای خواهر ....همدردیم 

ولی تا میتونی ازشون دوری کن تا جایی که امکان داره

الانم برو ساندویچ بگیر برو خونشون بخور و برگرد سعی کن کلا باهاشون ارتباط نگیری چه تلفنی چه حضوری...دوست خوب پیدا کن بهتر از خانواده این مدلیه 

منم بقرآن مادرم برام آبرو نزاشته پدرم اینطوری نیست ولی مادرم داغونم کرده 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷