2821
2789
عنوان

اداره کار

381 بازدید | 15 پست

اونایی که سر در میارن راهنمایی کنن. جایی کار میکردم که اضافه کاری نمی‌دادن روزی دوساعت اجباری بود اما تو فیش حقوقی پورسانت رو به عنوان اضافه کاری ماموریت و.... رد میکردن که مالیات نخوره در صورتیکه من ماموریت نمی‌رفتم . میتونم ثابت کنم ؟؟؟ 

آبان از اون کار اومدم بیرون اواخر اسفند حقوق ثابتم رو ریختن میتونم از اداره کار اعتراض بزارم به روز حساب بشه یا نه چون اون ماه ارزش این پول بیشتر بود تا الان 

البته که مزایا هم ندادن 

عیدی برای کسی که شش ماه کار کرده یک چقدره ؟ 

شکایت کردم همون آخر ماه جلسه رسیدگی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سنوات هم تقریبا اگر 10 ملیون حقوت باشه برای شش ماه همون 10 ملیون میشه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
می‌خوام بدونم میتونم بگم ب روز می‌خوام پولمو ارزش پول تو این چند ماه خیلی پایین اومده

فکر نکنم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

اگر ناراضی بودی چرا همون موقع که مزایا به عنوان ماموریت رد میشد نرفتی شکایت کنی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وقتی جایی سر کار باشی میری شکایتشون کنی ؟

پس دور از انصافه که الان که به مشکل خوردی همچین کاری کنی چون قطعا آثار منفی کارت به زندگیت برمیگرده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پس دور از انصافه که الان که به مشکل خوردی همچین کاری کنی چون قطعا آثار منفی کارت به زندگیت برمیگرده

دور از انصافه اضافه کاری هام بگیرم که روز تعطیل و روز غیر تعطیل رفتم ! دور از انصافه حقم بگیرم . شما کی هستی که به من بگی حقم بگیرم انصاف و غیر از انصافه!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز