2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفت چیه؟ 

درس خوندن رو دوست داری یا حس خاصی بهش نداری؟ یا ازش بدت میاد؟! 

شده موقع درس خوندن ساعتها به اینکه پرستار، پزشک یا دندون پزشک شدی(نمیدونم هدفت چیه) فکر کنی و بعد ببینی ساعت 8 میخواستی شروع کنی و دو ساعت فقط فکر کردی؟! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

هدفت چیه؟ درس خوندن رو دوست داری یا حس خاصی بهش نداری؟ یا ازش بدت میاد؟! شده موقع درس خوندن ساعتها ب ...

اتفاقا گاهی اوقات انگیزه میگیرم یا یه دلیل خوب داشته باشم واسه خوندن میخونم حتی روزایی که تا ۲ مدرسه بودم این تایم مطالعم به ۷،۸ ساعت هم رسید ولی در حد یه روز بودش بعدش خسته میشدم و چندبار در طول سال بود کلا

اتفاقا گاهی اوقات انگیزه میگیرم یا یه دلیل خوب داشته باشم واسه خوندن میخونم حتی روزایی که تا ۲ مدرسه ...

گلم میخوام سعی کنم کمکت کنم، ولی حرفات خیلی کلی هستن. نمیتونم مشکلت رو اینجوری پیدا کنم لطفا کامنت قبلیم رو دوباره بخون و به هر سوال جداگونه و دقیق جواب بده. 

هدفت چیه؟ درس خوندن رو دوست داری یا حس خاصی بهش نداری؟ یا ازش بدت میاد؟! شده موقع درس خوندن ساعتها ب ...

خیلی ممنونم بابت کمکت🤍

هدفم اوایل داروسازی بود که اومدم فهمیدم واقعا سخته و نمیشه در حال حاضر اتاق عمل چون دوستشم دارم سختیشم کمتره ...

اگه روراست باشم اره درس خوندن دوست دارم وقتایی که مسائل فیزیک و ریاضی رو حل میکنم خیلی حس خوبی میگیرم یا با زیست هم کنار میام ولی نمیدونم چم شده و نمیرم سر درس

نه در این حد نشده که به دو ساعت طول بکشه ولی کمتر شده در حد نیم ساعت

خیلی ممنونم بابت کمکت🤍هدفم اوایل داروسازی بود که اومدم فهمیدم واقعا سخته و نمیشه در حال حاضر اتاق ع ...

خب اول در مورد هدفت،واقعیت اینه که تا رتبه خوب نشه نمیشه رشته ی خوب بری، پس هدفت رو چند قسمت کن. قسمت اول را به ی خوب، قسمت دوم چندین رشته که دوستشون داری.قسمت سوم هم که دیگه برای بعد از رتبه ی خوب آوردن هست. 

افکار و اهدافت رو روی کاغذ بنویس هر شب قبل خواب و روز بعد دیگه بهشون فکر نکن.

به زندگیت نظم بده، هر کاری سر زمان خودش باید انجام بشه و به خدا نیاز و کافی، چه درس چه خواب و تفریح و ورزش و حتی استفاده از گوشی. 

در مورد قانون پنج ثانیه توی گوگل سرچ کن. 

برای شروع ما هات منتظر انگیزه و علاقه و... نباش، اگه هدفی داری باید پله های رسیدن به هدفت رو طی کنی قراره نیست طی مردن هر پله با خوشی و شادی همراه باشه ماهی قراره خیلی آزار ببینی، پس فقط شروع کن و ادامه بده و تمومش کن. 

تایم استراحتت فعالیت فیزیکی داشته باش حتما، ظرف بشور، جارو بزن، اتاقت رو مرتب کن،ورزش کن. 

موقع درس خوندن خوزه هات رو رنگی رنگی ننویس دو رنگ خودکار کافیه. 

کل کتابت رو هایلایت نکن.هایلایت برای زمان مرور هست، یعنی وقتی خواستی درسی رو مرور کنی اون موقع یه چیزایی که برات خیلی مهم هستن رو هایلایت میکنی. 

خیلی ممنونم بابت کمکت🤍هدفم اوایل داروسازی بود که اومدم فهمیدم واقعا سخته و نمیشه در حال حاضر اتاق ع ...

به این خاطر میگن هدف اصلیت فعلا رتبه ی خوب باشه، چونکه اگه رتبه ی خوب بیاری بقیش با تحقیق و پرس و جو از دانشجوها حل میشه. 

ولی اگه هدفت رو بگی( مثلا ) پزشکی چون شناخت خوب و دقیقی ازش نداری یه دفعه هدفت رو تغییر میدی. در صورتی که هدف نباید عوض بشه. 

هدفت رو رشته ی خاصی نذار.

مطمئن باش هدف«رتبه ی بالا»انقدری قوی هست که بشه نیروی محرکت برای درس خوندن حتما لازم نیست دقیق مشخص کنی چه رشته ای میخوای بری. 

رتبه ی بالا بیاری بالاخره یا پرستار میشی یا پزشک میشی یا دندون پزشک یا جراح یا فیزیوتراپ و یا...

امیدوارم به حرفم گوش بدی. 

خب اول در مورد هدفت،واقعیت اینه که تا رتبه خوب نشه نمیشه رشته ی خوب بری، پس هدفت رو چند قسمت کن. قسم ...

مرسی که کمکم کردی تونستم مشکلات درسیمو بگم و فهمیدم همشون قابل حل شدن هستن اگه شروع کنم به خوندن  

چشم حتما عمل میکنم به حرفایی که زدی 

بازم ممنونم✨️