_ستایش مدیر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 عنوان یکی که تجربیه بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 38 پست حقیقتا نمیفهمم با خودم دارم چیکار میکنم هیچی نمیخونم از صبح تا شب هم جلو کتابم ولی هیچی جلو نمیره 1404/01/10 | 08:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ستایش مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 اصلا ب مدرسه بستگی نداره سمپاد دیدم چندسال پشت بوده بستگی فقط ب تلاش داره اگه اینجوری پیش بری دیپلمم ... ولی اگه جو رقابتی تا حدودی تو مدرسه باشه و معلمای سختگیری داشته باشن تا حدودی تاثیر داره واسه ما انگار نه انگار توهم با اینکه بعضی وقتا خوندی ولی حوصله نداشتی معلومه خیلی اراده داشتی دمت گرم امیدوارم موفق باشی
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 10514 ولی اگه جو رقابتی تا حدودی تو مدرسه باشه و معلمای سختگیری داشته باشن تا حدودی تاثیر داره واسه ما انگ ... من نمونه ام حقیقتا جو ام زیاد تاثیر گذار نیست ریاضی نصف کلاس نمره زیر ده ولی معلما بد اخلاقن و استرس میدن مرسی همچنین 😘
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 10514 ولی اگه جو رقابتی تا حدودی تو مدرسه باشه و معلمای سختگیری داشته باشن تا حدودی تاثیر داره واسه ما انگ ... بنظرم کلاس حتما برو حالا آنلاین یا حضوری معلما ماهم زیاد خوب نیستن تدریسشون خراب امتحان سخت
_ستایش مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 من نمونه ام حقیقتا جو ام زیاد تاثیر گذار نیست ریاضی نصف کلاس نمره زیر ده ولی معلما بد اخلاقن و استرس ... همین که استرس میدن خوبه واسه ما نصف کلاس موقع تدریس تخصصی ترین درسمون خوابن هیچی نمیگن معلما
_ستایش مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 بنظرم کلاس حتما برو حالا آنلاین یا حضوری معلما ماهم زیاد خوب نیستن تدریسشون خراب امتحان سخت آنلاین رفتم ولی باز تنبلی کردم از درسای تخصصی زیست و فیزیک رو کامل دیدم ولی شیمی و ریاضی رو متاسفانه که
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 10514 همین که استرس میدن خوبه واسه ما نصف کلاس موقع تدریس تخصصی ترین درسمون خوابن هیچی نمیگن معلما مدرستو عوض کن من راهنمایی بودم بچه ها همه میرفتن آخر کلاس مینشستند حرف میزدن موقع تدریس معلما هم هیچی نمیگفتند معلما هم تدریسشون افتضاح فقط از مدرسه ما سه نفر نمونه قبول شدن اونایی که خود خوان بودن
_ستایش مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 مدرستو عوض کن من راهنمایی بودم بچه ها همه میرفتن آخر کلاس مینشستند حرف میزدن موقع تدریس معلما هم هی ... اره حتما امیدوارم معدلم بالا شه بتونم ترم اول که خراب کردم ۱۷ شد..
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 10514 آنلاین رفتم ولی باز تنبلی کردم از درسای تخصصی زیست و فیزیک رو کامل دیدم ولی شیمی و ریاضی رو متاسفانه ... همینایی که دیدی خیلی ام عالیه کم کم بخون تو ی درس پیشرفت کنی انگیزه میگیری بقیه درسا ام پیشرفت میکنی
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 10514 اره حتما امیدوارم معدلم بالا شه بتونم ترم اول که خراب کردم ۱۷ شد.. نه ۱۷ خوبه درسته نمیخونی ولی باهوشی بالا ۱۶ باشی همجا قبول میکنن
_ستایش مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 نه ۱۷ خوبه درسته نمیخونی ولی باهوشی بالا ۱۶ باشی همجا قبول میکنن مستمر هارو خیلی بالا دادن یه بخشیش واسه اون بودهبازم مرسی از امروز واقعا میشینم میخونم❤️
بد_بچ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 10514 مستمر هارو خیلی بالا دادن یه بخشیش واسه اون بودهبازم مرسی از امروز واقعا میشینم میخونم❤️ موفق باشی گلم کم بخون ولی مستمر و همیشگی از الان ام زیاد ب خودت فشار نیار دوازده برسی زده میشی زیاد سخت بگیری ب خودت
_ستایش مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 موفق باشی گلم کم بخون ولی مستمر و همیشگی از الان ام زیاد ب خودت فشار نیار دوازده برسی زده میشی زیاد ... حتما شما رشتتون چیه؟
ratatoyiii عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2693 خب توی انجام کارهای دیگه چطوری؟! مثلا اگه تصمیم بگیری بری بیرون، سریع پا میشی آماده بشی و بری یا دو ساعت میشینی فکر میکنی و بعد میری یا گاهی حتی بعد از فکر کردن باز هم حوصلت نمیکشه بری بیرون؟! 🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓
_ستایش مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 195 خب توی انجام کارهای دیگه چطوری؟! مثلا اگه تصمیم بگیری بری بیرون، سریع پا میشی آماده بشی و بری یا دو ... نه اگه بخوام برم بیرون و تصمیمشو داشته باشم سریع اماده میشم