2777
2789
عنوان

این روزا مدام به خودکشی فکر میکنم

135 بازدید | 21 پست

تنها چیزی که خوشحالم میکنه فکر کردن به مرگه

زندگی با پدر معتاد که حمایتت نمیکنه و مادری که فقط خونواده خودشو میخواد وحشتناک تر از اونیه که تصور میکنین

نه خواستگار دارم نه چیزی

سالهاست عین خر کار میکنم اما به جایی نمیرسم

ادم زبون بازی هم نیستم سر همین دوست داشتنی نیستم چندروز دیگه تولدمه و از اینکه تو این سال انقدر سختی کشیدم کلافه ترینم

بخدا اگه بهم بگن ارزوهام براورده میشه هم نمیدونم چه ارزویی کنم جدی جدی حس میکنم قسمت هایی از وجودم و درونم مرده🥺

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

تولدت مبارک باشه. 🌷🌷🌷

یه مثلی هست که می گه بالاخره یه روز تو کوچه ما هم عروسی می شه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خودکشی از این دنیا راحت میشی 

اما دنیا بری هر لحظه کشته میشی با همون وسیله که خودکشی کردی 

هیچ وقت هم تمومی نداره

بسم الله 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر قوی، میفهمم چقدر سخته چون منم مثل خودت تو سختی و فشار بزرگ شدم اما راستش زندگی رو باید مصرانه و با قدرت ادامه بدی و نبازی 

برای مردن همیشه وقت داری 

شجاعانه زندگی کن و خودتو دوست داشته باش 

تولدت مبارک باشه. 🌷🌷🌷یه مثلی هست که می گه بالاخره یه روز تو کوچه ما هم عروسی می شه

بشه هم چه فایده عزیز جان

وقتی که ذوقشو داشتم هیچ اتفاقی نیفتاد و درجا زدم

حس میکنم قلبم پیر شده و درحال پوسیدنه

خودکشی از این دنیا راحت میشی اما دنیا بری هر لحظه کشته میشی با همون وسیله که خودکشی کردی هیچ وقت هم ...

بخدا من هر ساعت دارم میمیرم خیلی غمگینم

منم دانشجوام و همزمان میخوام واسه کنکور بخونم پدر عوضیم اصلا حمایتم نمیکنه و فقط کارش مسخره کردنمه همش الکی میگه نمیتونی صد سالم بخونی نمیاری ولی من قول دادم خودمو ثابت کنم

تازه واسه کتاب و اینام نمیخوام ازشون یه قرون بگیرم منت سرم بزارن خداکنه یه کار دانشجویی مناسب پیدا کنم🥲

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بشه هم چه فایده عزیز جانوقتی که ذوقشو داشتم هیچ اتفاقی نیفتاد و درجا زدمحس میکنم قلبم پیر شده و درحا ...

هیچ کس از فردا خبر نداره، صبر کن و با روحیه ادامه بده، این ادامه دادنه اخرش قشنگه مطمئنم 

دختر قوی، میفهمم چقدر سخته چون منم مثل خودت تو سختی و فشار بزرگ شدم اما راستش زندگی رو باید مصرانه و ...

قلبم درد میکنه گلوم پر از درد و بغضه

من حالم خیلی بده دلم میخواد مثل دوستام ضعیف و نازک نارنجی باشم خسته شدم از مرد زندگیه خودم بودن

منم دانشجوام و همزمان میخوام واسه کنکور بخونم پدر عوضیم اصلا حمایتم نمیکنه و فقط کارش مسخره کردنمه ه ...

با تموم وجودم میفهممت متاسفانه نداشتن حامی خیلی وحشتناکه تو این دوره

بابای منم همیشه مسخرم کرده

فقط دنبال تایپ و ادمینی نرو که دروغی بیش نیست

قلبم درد میکنه گلوم پر از درد و بغضهمن حالم خیلی بده دلم میخواد مثل دوستام ضعیف و نازک نارنجی باشم خ ...

بخدااا میفهممت، من خودم خیلی زیاد خیلی زیاد از بچگی سختی کشیدم اما یه چیزی مطمئن باش درک و فهم تورو همسنات ندارن 

با تموم وجودم میفهممت متاسفانه نداشتن حامی خیلی وحشتناکه تو این دورهبابای منم همیشه مسخرم کردهفقط دن ...

نه اصلا حوصله آنلاین رو ندارم

دانشجوی علوم پزشکیم بنظرت کار کردن تو موسسه ماز یا قلمچی خوبه؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

برو با یه دکتر روانپزشک صحبت کن، واجبه مدتی دارو بخوری منم دارم میخورم خیلی بهت کمک میکنه

بهم فلوکستین و نورتریپتیلین دادن اصلا انگار نه انگار

برا شما چی تجویز کردن؟

بهم فلوکستین و نورتریپتیلین دادن اصلا انگار نه انگاربرا شما چی تجویز کردن؟

من سرترالین میخورم، باید دکتر خوب بگردی پیدا کنی،  بعدم داروها تا مدتها اثر نمیزاره و افکار خودکشی هم ممکنه بده حتما به دکترت بگو