2777
2789

من مثل داداش کوچیکتون  پنج شیش ساله ورزش آمادگی جسمانی میکنم و خدا رو شکر بدنه آماده و قشنگی دارم و خدایی طی این چند سال واس سلامتی و دل خودم ورزش کردم فقط اینکه یه سوال از دید شما بدنی که مکملی اومده بالا و برجستگی زیاده دارن عضلات خوبه یا اینکه بدنی که طبیعی و با سختگی زیاده اومده باشه بالا ولی نه به اندازه مکمل ولی خب از روی لباس هم معلومه و  دومی عوضش موندگار هست آخه با توجه به تجربم هیکلی که زود بیاد بالا زودم اوفت میکنه و اینکه این مکمل و ... آسیب میزنه به بدن و آدم‌واسه سلامتی ورزش میکنه نه آسیب زدن‌ . درکل نظرتون راجب ورزش پسری که ورزش میکنه و کسی که نمیکنه رو به یک دید می‌بیند؟

من دوست داشتم ورزشکار قد بلند باشه

ولی هم قد منه و ورزشکار 

موندم چیکارش کنم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی بهتره

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نه من خودم ورزشکار رو ترجیح میدم اما تهش اونی که دلتو ببره دیگه برده نگا نمیکنی که چه ریختی هست همون ...

اگه هم قد تو باشه قبول میکنی؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
آره هم هزینه داره هم اینکه بعد از قطع بدن طرف اوفت میکنه و افسردگی میگیره

اخه بدن طبیعی چهره طبیعی چشه که هرکس به نحوی میخواد خودش غیر طبیعی کنه به خدا اونکه خدا افریده خیلی قشنگ تره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه خب قطعن به یه چشم نمی بینم، اندام رو فرم خیلی مهمه برام و روی تیپ تاثیر میذاره، من خودم جذب اندام های ورزشکاری میشم

و اینکه اندام طبیعی خوبه چون بعداً از بین نمیره و داروها عوارض دارن و کلن ظاهرش طبیعیه

اینایی که خیلی عضله دارن برام مصنوعی و جالب نیستن

عشق وسط باشه اره اما هنوز تو مراحل آشنایی باشم و حسی نباشه به هییییچ عنوان

خب یهو آدم عاشق نمیشه ک

منم دیدم اخلاقش خوبه باهام کامل جوره صرف نظر کردم از قد