2777
2789
عاشق تخم گشنیزم پودرشو تو چی میریزی؟؟

منم خيلى دوست دارم 

كوفته درست مى كنم 

تو خوراك ها

تو ابگوشت 

تو هر خورش ى كم مى ريزم به جز فسنجون 

تو كتلت ها و شامى ها و

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو مرغ و اینا میریزم عاشق عطرشم

ممنون

حتما امتحان میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تو غذاهای گوشتی و مرغی خیلی خوشمزه میکنه

مرسی عزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واااا ... اینم پرسیدن داره ؟!

عزیزجان دلم خواسته این تاپیک زدم جای مشاجره هم ندارم به معلوماتم دارم اضافه میکنم چون بعضی خانوما دارن از زردچوبه استفاده میکنن

مرغ پودر سیر،ادویه کاری ،و در آخر یا دارچین یا زعفران،قیمه تخم گیشنیز گلاب ، چوب دارچین عرق هل  و زعفران،قرمه سبزی پود سیر موقعی ک دارم سبزی رو تفت میدم،آب قلم، و در آخر  پخت کمی شنبلیله خشک رو  تفت میدم و میریزم،فسنجون زعفران،فلفل سیاه ،زردچوبه

منم خيلى دوست دارم كوفته درست مى كنم تو خوراك هاتو ابگوشت تو هر خورش ى كم مى ريزم به جز فسنجون تو كت ...

اوهههه...

چه عالی

پس حتما میرم تهیه میکنم

زردچوبه - فلفل سیاه - فلفل قرمز - نمک دریا - پاپریکا - پول پیپر - جوز هندی - پودر گشنیز - گاهی پودر گلپر - گاهی نعناع خشک و پودر گل سرخ

بستگی داره چه جور غذایی باشه  

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
میتونی تخمشو بگیری خودت اسیاب کنی من همینکار کردم

درست میگی دیگه خیالت راحته که خالص خالصه