2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه خوب،ممنونم میشه جسارته البته بگین حستون چقد درسته؟

والا بگیر نگیر داره برو کامنتارو بخون اگ درست گفتم پس الان رو حالت بِگیره 🤣

چون ی جا تا اسم کراش طرف و شغلش و درست گفتم

🩹💚I'm healing 

والا بگیر نگیر داره برو کامنتارو بخون اگ درست گفتم پس الان رو حالت بِگیره 🤣چون ی جا تا اسم کراش طرف ...

بقیه منم میگی 🫡😓

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بگو گل

کدورت رفع بشه اوکی میشیم ؟؟!

مشکل از منه ؟؟یا نه؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

والا بگیر نگیر داره برو کامنتارو بخون اگ درست گفتم پس الان رو حالت بِگیره 🤣چون ی جا تا اسم کراش طرف ...

امیدوارم حستون برا منم درس باشه انشالله چون واقعا دیگه خسته شدم

سلام خوشگلم💖

میشه تا نخوابیدی منم یه سوال بپرسم؟

گل قشنگم، من رو یه نفری کراشم به اسم a و میخوام بببینم بنظرتون اون حسش چیه؟اصن تهش چی میشه، میرسیم بهم یا نه ؟

مرسی دختر مهربونم 🩷🌸😘😘😘😘😘😘

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃