2777
2789
خانم دنبال مزه پرونی نباش من ی دختر دارم برا دومی اقدام کردم  ب چیزی ک ب شما مربوط نیس دخالت ن ...

کسی با شما حرف نزد من با استارتر بودم.خودتو تحویل نگیر

کاش بجای دلم نفسم میگرفت و تمام😢😢😭😭خدایا سیرم از دنیای نامردت
عجیبه والا.همه کاربرا رو دیدیم تاحالا پسر خواستن و سریع هم توجیه میکنن که یکی دختر دوس داره و یکی پس ...

خوب به شما چه ربطی داره این وسط،،،،اقا دلشون پسر میخواد به شما چه؟!

این نیز بگذرد❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اینا همش دلخوش کنکه...فقط قدی که دلمون خوش باشه یه تلاشی کردیم..همه چی به خواست و اراده ی خدا بستگی ...

حرف شما درسته گلم 

ب قول شما ما فقط تلاشمونو کردیم ک بعدا حسرت نخوریم کاش این کارا رو انجام میدادیم 

اول و اخر خداست....

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘

ای بابا سوال من این نبود که ارشادم کنین ها سوال من یک چیز دیگه بود هرکسی مشکل داره خب جواب نده همین 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد🙏🙏🙏

خب اینجا خواسته دلشون رو مطرح نکنن.بره از شوهرش بخواد.مثلا ما بچشو میتونیم پسر کنیم براش ؟؟؟

کاش بجای دلم نفسم میگرفت و تمام😢😢😭😭خدایا سیرم از دنیای نامردت

قاعدتاً کسی یه کمبودی داره ودوس داره کمبودش جبران شه من دخترداربشین دومین باردارم برنامه ریخته بودم واسه پنج ماه دیگه تااگه خداخواست بچم پسرشه ولی چن هفتی فهمیدم باردارم خدامودش خواسته چه پسرچه دخترولی پسرباشه دیگه کمبودی ندارم

حرف شما درسته گلم  ب قول شما ما فقط تلاشمونو کردیم ک بعدا حسرت نخوریم کاش این کارا رو انجام می ...

اره والا...منم تا اونجایی که میتونستم رعایت کردم.سپردم دست خدا...ایشالا که هر چی صلاحمونه همون میشه🌹🌹🌹🌹🌹

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ای بابا سوال من این نبود که ارشادم کنین ها سوال من یک چیز دیگه بود هرکسی مشکل داره خب جواب نده همین& ...

عزیزم انشالله جوابی که میخوای رو میگیری،،تو همین سایت خیلی بودن زیر نظر پزشک و رژیم هر جنسیتی که خواستن شده،،انشالله شما هم به مراد دلت برسی

این نیز بگذرد❤️