2777
2789
خب اینجا خواسته دلشون رو مطرح نکنن.بره از شوهرش بخواد.مثلا ما بچشو میتونیم پسر کنیم براش ؟؟؟

شما مجبور نیستی جواب بدی درضمن سوال من این نبود که چجوری پسرداربشم که شما بخوای باجواب دادنت جنسیت بچه منو تعیین کنین 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من میخواستم به خواست خدابچه اولم پسربشه دومی دختر...چند ماه هم تحت نظردکترم بودم که تو سونو فهم ...

میشه بپرسم چیارورعایت کردی؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
منم مامان دوتا دخترم سومي تو راهه اميدوارم اين پسر بشه 

ان شاالله هر چی میخوای خدا بهت بده .ولی بخدا دختر دار شدن لیاقت میخواد .من بچه اولم سونوگرافی نتونست جنسیت بفهمه .ولی پسر شد .این دفعه شوهرم دختر دوس داشت بازم نشد .خدا رو شکر میکنم ولی قطعا لیاقت دختر نداشتم .

میشه بپرسم چیارورعایت کردی؟

همون رژیم غذایی رو.....هرماه قرص آمپول استفاده میکردم واسه رشدفولیکولام....روز تخمک  گزاری...استفاده از جوش شیرین...

♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

سلام

طب اسلامی یه راهکارهایی برای پسر دار شدن داره که مجربه. شما زمان تخمک گزاریت رو حساب کن اگر دوره هات 30 روزه باشه تقریبا میشه 14 پری که باید از روز اول حساب کنی بعد از یک روز قبلش تو اقدام باشید و یک روز بعدش. و دیگه اقدام نکنید. پنیر و...  رو هم اصلا تا 20 روز قبل از اقدام مصرف نکنید. 

من خودم بعد هفت سال انتظار بدون اینکه متوجه بشم باردار شدم و خدا بهم یه دختر داد که سوگلی بابایی شد. بعد 4 سال که دیدم دوباره مشکل دارم رفتم دکتر و آمپول hcg مصرف کردم. 36 ساعت بعدش تخمک آزاد میکنه این دارو. و یه روز قبلشم اقدام داشتم. و الان یه پسمل عزیز دارم .

آمپول hcg, هم کمک می کنه. به هر حال هر چی خدا بخواد همون میشه.

ان شالله شما هم به خواسته ی قلبیتون برسید