2777
2789
عنوان

آیا این گناهه

511 بازدید | 46 پست

میگم یه پسری هست که توی تلگرام به عنوان پارتنر درسی با هم چت میکنیم اون یه شهر خیلی دوره و اصن همدیگرو نمیشناسیم برادرش پزشکه بعضی وقتا سوال میپرسم که چطوری خونده راجب درس اینکه چند ساعت خوندیم برنامه هامون و  اینجور چیزا حرف میزنیم بعضی وقتا هم احوال پرسی حالا بنظرتون گناهه؟

من خودم مذهبیم و برام مهمه که کار اشتباهی انجام ندم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

زنا داری نمیکنی ک.

ارتباط با آدما چ عیبی داره وقتی توش حرفای گناه آلود نیست.

تهش قراره بری دانشگاه، ینی نمیخوای با پسرا حرف بزنی؟!

سخت نگیر

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر الآنم حرام نباشه،معمولا(تا جای که من دیدم)به حرام کشیده میشه،

عادتا،ارتباط انسانهای مذهبی،با نامحرم ،شروعش همینطوریه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

اگه فقط صحبت درسی و هدفی و اینجور چیزا باشه و احوالپرسی معمولی نه اشکالی نداره 

صحبتهایه عاشقانه و غیر رسمی و صمیمی شاید سوقت بده سمت گناه.والا درسی و رسمی هیچ مشکلی نداره.

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

سلام تا جایی که من میدونم پیام دادن با نامحرم حرام نیست مگر اینکه روابط نزدیک و احساساتی شود یا مفسده در پی داشته باشد

اما خیلی خوبه دغدعه دارین این از توفیقات الهی هست لذا فردا از دفتر مرجع تان بپرسید تا پاسخ دقیق دریافت نمایید

زنا داری نمیکنی ک.ارتباط با آدما چ عیبی داره وقتی توش حرفای گناه آلود نیست.تهش قراره بری دانشگاه، ین ...

استغفرالله😂

آره میدونم خودم

بنظرم خدا هم حرف زدن با دیگرانو درصورتی که منظوری نداشته باشن گناه اعلام نکرده 

پس خداروشکر خیالم راحت شد

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

پارتنر درسی دیگه چیه اگه معتقد هستی خوب این رابطه سر وتهی وضرورتی نداره

چی داری میگی رابطه کجا بود 

بهم گزارش کار میفرستیم که مثلا چقدر درس خوندیم ترازمون چند شده و اینا