2777
2789
عنوان

جلوکراشمآبروریزی کردم

67 بازدید | 10 پست

نمیدونم آبذوریزی کردم یا نه تروخدا کمکم کنید وایییییی خدایااااا

توی اتاقبودم بعد خواهرکراشم چای میخواست رفتم براش آوردم

بعد همون موقع مادرشوهرم😂😭(مادرکراشم) دراز کشیده بود بعدش نشست پاشد

مامانم گفت برای اونم چایی بیارمش

بعدششششش

چاییو آوردم مامانم گفت قندونم برو بیار

بعد خواهرکراشم با خنده گفت کتریم وردار بیارمنظوذش این بود که ما چایی زیاد میخوریم

بعدکآوردم در فلاسک رو کامل باز کردم چون مدلش فرق داره تا آبجوش بریزم بعد این لامصبو هرکاری کردم بسته نمیشد 

به نظرتون آبروریزی کردم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت شده پر از بچه های ۱۰ تا ۱۵ ساله 

نه عزیزم اصلا آبروریزی نشده هنوزم تا بزرگتر بشی دنیایی کراش جدید پیدا میکنی 

زیاد بهش فکر نکن و جدیش نگیر

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ححالا به نظرت آبروریزی شد

نه خیلی قضیه ی بی اهمیتی هستش،گفتم شاید خیلی سنت کمه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
نه ۲۰ سالمه

پس چرا مث کوچولوها رفتار میکنی عزیزم 

خیلی خیلی قضیه ی بی اهمیتی بوده گل من 

بهش فکرم نکن🤗

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
پس چرا مث کوچولوها رفتار میکنی عزیزم خیلی خیلی قضیه ی بی اهمیتی بوده گل من بهش فکرم نکن🤗

خیلی کراشمو دوست دارم عاشقشم

میترسیدم بعد برن بهش بگن آره مهشیذ اینجوری اونجوری

حساس شدم دیگع

خیلی کراشمو دوست دارم عاشقشممیترسیدم بعد برن بهش بگن آره مهشیذ اینجوری اونجوریحساس شدم دیگع

نه نگران نباش عزیزم 

هیچی نمیگن خیالت راحت حساس نشو