ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین سه تا شهر توی کشور هست که جمعیت مهاجرین زیادی توی اون استان ها هست و قومیت های زیادی داره تهران اراک و همدان
ترک داره لر داره کرد داره ولی اصیل هاشون همدانی قدیم یا ترکی صحبت میکنن اگر اشتباه نکنم که این ترکی با ترکی شمال غرب کشور فرق داره تا حدودی
بعد دیگه امکاناتش خیلی خوبه یکی از استان های تاپ غرب کشوره و همه چیز از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش هست ولی یه سری از مردمش قدر این مورد رو نمیدونن متاسفانه بعد دیگه پولدار های مولتی میلیاردر داره که زبان زد هستن عرضم به حضورت ادماش هم دسته ای هستن مثل همه جا که خوب و بد داره همدان هم اینطوریه
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛