shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 27 پست جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1404/01/09 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بستنیfشکلاتی عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1881 بپرس عزیزم تروخدا بگو به کسی که دوسش دارم میرسم ؟ اون چه حسی نسبت به من داره؟
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 اره همون چطور بود؟ اونکه مزخرفه جز اسی کسی منو ریپ نزنه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 اونکه مزخرفه بدبخت خوبه من یکی از بستگانم باردار بود دقیق گفت قصد سقطشو داشت گفت نگه میداره نمیدونم اخه اینجاهم دقیق نیست کلا نمیشه رو حرف هیچی حساب باز کرد هرچی صلاحه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 بدبخت خوبه من یکی از بستگانم باردار بود دقیق گفت قصد سقطشو داشت گفت نگه میداره نمیدونم اخه اینجاهم د ... شانسی بوده جز اسی کسی منو ریپ نزنه
حسبی_الله_ عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 910 امروز منو تو پمپ بنزین دید چه حسی داشت.منو چطور خانمی میبینه پسراقای اصل زعیم اصلا ندیدتون
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8666 امروز منو تو پمپ بنزین دید چه حسی داشت.منو چطور خانمی میبینه پسراقای اصل زعیم هیچی!
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 اصلا ندیدتون داشت بمن سلام میکرد با سر .چشم تو چشم شدیم 😐😐من خودمو زدم به نشناختن جز اسی کسی منو ریپ نزنه
حسبی_الله_ عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 910 داشت بمن سلام میکرد با سر .چشم تو چشم شدیم 😐😐من خودمو زدم به نشناختن خو اون نگاهی که شما میگی نکرد
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 خو اون نگاهی که شما میگی نکرد چه نگاهی ؟ حداقل بگو نمیدونم جز اسی کسی منو ریپ نزنه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 شانسی بوده تو کدوم فالشو گرفتی درست نبود؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 تو کدوم فالشو گرفتی درست نبود؟ من شونصد هزار بار از همشون استفاده کردم و غلط بود جز اسی کسی منو ریپ نزنه