shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 عنوان حس ششم 132 بازدید | 27 پست جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1404/01/09 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 تاپیک قبلت گفتم میخوای لینک بدم خودت بپرسی هرچندتا میخوای؟هم تو نت هست هم تلگرام نمیدونم تا چه حد دقیقه جهت فان نگاش کن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 جونم فقط جواب اسی رو میدم امروز منو دیدن واسه رفتن به فروشگاه چه نظری داشتن.؟ اطرافیان. مرسی جز اسی کسی منو ریپ نزنه
pluviophile عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3346 تاپیک قبلت گفتم میخوای لینک بدم خودت بپرسی هرچندتا میخوای؟هم تو نت هست هم تلگرام نمیدونم تا چه حد دق ... واقعی هم هست؟ کاربری دست دونفره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 واقعی هم هست؟ میگم نمیدونم گلم ولی خب هرچندتا بخوای میتونی بمرسی اینجاهم حس ششم خیلی دقیق در نمیاد اونم مثل این تارو.ت و نمک و.. داره میخوای درخواست بده اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 تاپیک قبلت گفتم میخوای لینک بدم خودت بپرسی هرچندتا میخوای؟هم تو نت هست هم تلگرام نمیدونم تا چه حد دق ... فالهوش میگی؟ دارم خودم جز اسی کسی منو ریپ نزنه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 فالهوش میگی؟ دارم خودم اره همون چطور بود؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 بله امروز منو تو پمپ بنزین دید چه حسی داشت.منو چطور خانمی میبینه پسراقای اصل زعیم جز اسی کسی منو ریپ نزنه
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 بپرس امروز منو تو پمپ بنزین دید چه حسی داشت.منو چطور خانمی میبینه پسراقای اصل زعیم جز اسی کسی منو ریپ نزنه