2789
عنوان

هعیییی‌ ‌‌ 💔

49 بازدید | 7 پست

نمیدونم درکم میکنید یا نه من ۲ ساله تو مدرسه ماسک میزنم شاید بگید برای اعتماد بنفسه و اینا که اینکارو میکنم ولی بخدا من از این بچه ها خاطرات خوبی ندارم راهنماییم پایه نهمم دوست ندارم اینا بیرون منو مبینن بشناسن الانم قیافم یادشون رفته یکی همکلاسیام که امسال اومد کلاس ما قبل عید گفت جان مادرم من ماسک تو میکنم بعد عید اگه در نیاری خوب دوست ندارم 😥این همه وقت خودمو نگه داشتم حالا در بیارم آخر سالی 🙄چیکار کنم آخه⁉️💔

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب به چه علت؟

گفتم دوست ندارم قیافم یادشون بمونه 

یا بخاطر شعور پایینشون حوصله ندارم مسخره بشم 

چون آدم بیشعور به همچیز مسخره میکنه حتما نباید عیبی داشته باشی همین 

گفتم دوست ندارم قیافم یادشون بمونه یا بخاطر شعور پایینشون حوصله ندارم مسخره بشم چون آدم بیشعور به هم ...

این چه حرفیه آدم ها پشت سر خدا هم حرف میزنن چه برسه بنده هاش،بیخیال هر چی میخوان بگن برات مهم نباشه

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

این چه حرفیه آدم ها پشت سر خدا هم حرف میزنن چه برسه بنده هاش،بیخیال هر چی میخوان بگن برات مهم نباشه

مشکل همینه که نمیتونم اینطوری باشم من روحیم خیلی حساسه برام اتفاق افتاده یه حرفی زدن کل وقت تو مدرسه حالم بده بوده در حدی که حس میکردم هیچی از حرفای معلم نمیفهمم امیدوارم یادش رفته باشه موضوع ماسک من چون‌نمی خوام در بیارم

مشکل همینه که نمیتونم اینطوری باشم من روحیم خیلی حساسه برام اتفاق افتاده یه حرفی زدن کل وقت تو مدرسه ...

آخه سخته خواهرم،بزرگتر که بشی خودت میخندی به این دوران شک نکن،سعی کن حرف دیگران برات مهم نباشه

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱