2789
عنوان

بی ال

2377 بازدید | 16 پست

چیه چی میخوای چی بگم استغفرالله تسبیح من کو 🗿

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من منحرف فورا اومدم😂

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پیش به سوی مانهوای جدید

🗿

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

تحریکم نکن برم بشینم یه سریال بیینمااااااا دیگه دختر خوبی شدم فقط پایتخت میبینم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

تحریکم نکن برم بشینم یه سریال بیینمااااااا دیگه دختر خوبی شدم فقط پایتخت میبینم

عه بی ال میبینی قشنگه ها عالیه 

بی ال چیههههه، توروخدا

میخوای بفهمی باش سريال عاشقانه بین دو پسر کلا همچین به دختر هم جی ال میگن توشون کارای خاک بر سری زیاده آبجی تسبیح من کو

اسم سریاله؟ یا اسم گرایشه؟ یا اسم همون کارای خاک بر سریه؟

خدایا چجوری بگم... بی ال دیدی.. فیلم اکشن یا جنایی ترسناک وجود داره با هر اسمی اینم همینه 

عه بی ال میبینی قشنگه ها عالیه

قشنگاش تموم شد خدایی بعد کین پورش هیچکدوم خوب نیستن این اواخر هم جی ال سینمایی دیدم ولی خب دیگه دختر خوبی ام

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

قشنگاش تموم شد خدایی بعد کین پورش هیچکدوم خوب نیستن این اواخر هم جی ال سینمایی دیدم ولی خب دیگه دختر ...

باهم میریم جهنم من که تو ذهنم بی ال می‌سازم 🗿

آهااااا گرفتمممممممم تاحالا راجبش نشنیده بودم

اگه ببینی جهنم میری من که میره تو ذهنممم میسازم