2777
2789
عنوان

شوهرم بی دلیل

157 بازدید | 7 پست

9سال ازدواج کردم تاخانوادش تونستن رنج و متلک و ستم و غیبت پشت سرم‌کردم

9سال خانواده من کوچکترین بی حرمتی ب شوهرم نکردن 

مدام بهمون خوبی میکنن بی ازارن خداگواهه اگه دروغ بگم 

شوهرم بی دلیل ب خانوادم حسادت داره

بی جهت با برادرهای من لجه 

بی دلیل بامامانم تندحرف میزنه‌

همشم لباس بی دلیل اویزونه

خانوادم خیلی ازش دلخورن ب خاطر رفتارهای عجیبش

العانم یکسره خانوادم ک بابچه هام حرف میزنن ب منظور برمیداره و‌دعوادرست میکنه درصچرتی که خانواده من عاشق بچه هامن همش براشون لباس و اسباب بازی وپول میدن

امروز میگه‌یاخانوادت یامن.

میگه‌ تومیری خونه پدرمادرت بهت خوش میگذره

الهی توخونتون دعوابشه ارزوداره توخونه مادعواباشه.اینم‌ بگم باپدرمادرش روابط خوبی ندارن و اصلا خانوادش محلش نمیدن و ازش سواستفاده میکنن 

کلاپدرشم ب شدت عصبیه.بعدمثلا مدام ب خاطردختردونیم سالم بی دلیل بامن دعوامیکنه.کاری کرده ک مدام دختربی دلیل میره شکایت منو میکنه ب پدرش اونم بهش پروبال میده.منم میگم بچه دوروز دیگه اسیب میبینه اینکارارو میکنی.کلا خیلی اخلاقش نحسه هیچکس قبولش نداره.خیلی کنارش سختی کشیدم ب نون خشکش ساختم کلی توزندگیم‌خرج کردم ازجیب.حالا میگه هری برو 

بازوقتی میرم شروع میکنه پیام.بعدهمشم میگهدتوباخانوادت دورهم غیبت منومیکنین درصورتی ک خداشاهده من انقدر خسته بچه داری ام‌میام اینجا فقط میخابم و استراحت میکنم.یامیگه گوشیتو برم دادگاه نامه بکیرم چک بشه ببینم باکی درارتباطی.امشب نرسیدم افطاری درست‌کنم‌میگه افطاری درست نکردی این یعنی عدم تمکین.اصلا اخلاقاش عجیبه .موندم بادوتابچه ناامیدم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جدای از مشکلاتشان بهشون این اطمینان خاطر رو چه در رفتار و چه در حرف بدین که ایشون اولویت اول ش ...

میدونین مادرش ایناروزیرپاش گذاشته عاشق برادراشه متاسفانهداین دیدگاهش خراب شده

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
میدونین مادرش ایناروزیرپاش گذاشته عاشق برادراشه متاسفانهداین دیدگاهش خراب شده

اینو بهتون گفتم چون سالها پیش من هم به همچین مشکلی با نامزدم برخوردم که خداروشکر با همین روشی که به شما گفتم اوکی شد