2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود سابلیمینال شیطانی نیست ممکنه پیام شیطانی بزارن مثلا تشویق به شیطان پرستی، شرک، خودکشی و.... ولی در کل اگر از جای مطمین هم بخری اثر چندانی نداره... من یک سال گوش دادم اتفاقی نیقتاد 

تازه از کسی خریدم که استاد دانشگاه بود و کلا تز دکتریش سابلیمینال بود اونم از دانشکاه علامه

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
چرت از جای مطمین با ۳ میلیون گرفتم انواع ساب هیچکدوم خوب نبودن

من از جای خیلی مطمئن خریدم ۲۰۰ هزار تومن! و واقعا هم مطیمن بود طرف روانشناس و استاد دانشگاس و تز دکتریش سابلیمینال بوده ولی در کل اثر چندانی روی من نداشت... 

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
ای بابااااااا ترسیدم خب پس گوش ندم دیگه 😞

اگر بخوای اصلشو بدونی کلا موسیقی گوش دادن در دنیای امروز خیییلی ترسناک شده... بعضی از موسیقی های رپ خارجی ریورس دارن اونم چه ریورسی!!! ریورس یعنی مثلا توی آهنگ میگه خودت رو دوست داشته باش بعد همین جمله رو برعکس توی آهنگ یه طوری قرار میدن که بشه مثلا خودتو بکش! توی گروه های موسیقی که بیشتر طرفدارانش نوجونا هستن خیلی زیاده..‌ یه مدت خیلی تحقیق می کردم. از اون موقع کمتر موسیقی گوش میدم..‌ حالا همیشه هم منفی نیست... مثلا یکی از موسیقی های ایرانی خودمون کلی ریورس مثبت و حال خوب کن داشت... 

اگر بخوای اصلشو بدونی کلا موسیقی گوش دادن در دنیای امروز خیییلی ترسناک شده... بعضی از موسیقی های رپ ...

ای وای 😢

مرسی عزیزم برای توضیحات کاملت خیلی لطف کردی 🌹

من گرفتم خداروشکر عالیییی عالیییی بود بازگشت عشق هفته دومش برگشت داشتم دق میکردم حالمم الان خوبه🧿🧿 ...

خداروشکر خیلی خیلی خوشحالم واست عزیزم 

منم برای همین موضوع برگشت عشقم میخوام :) 

رایگان استفاده کردین شما ؟؟؟