2777
2789
عنوان

قرص کلاژن گلد

129 بازدید | 8 پست

خانمای عزیز تا حالا این قرص و برای پوستتون مصرف کردید؟چه اثراتی داشته براتون؟راسته برای چین و چروک موثر؟

مرسی 😘😘😘

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین؟جوشهای چونه تون برطرف شدن؟

سلام عزیزم من یه مدت قرص آنتی بیوتیک خوردم که دکتر برام نوشته بود بهتر شدن ولی کامل نرفتن دیگه هر روز نشاسته می‌ریختم داخل آب میزاشتم روی گاز بهم میزدم یه ماده حالت ژله ای سفید میشد اونو میزدم به صورتم قسمت جوشا کم کم خوب شدن ردشم کمرنگ شد نشاسته چربی رو قشنگ میکشه به خودش شماهم امتحان کن 

بعد اینکه همیشه قرص صورتتون کامل بشورید مثل حالت وضو که گردی صورت میشوریم چند بار در روز بشورید چربیش بره 

اون قسمت جوشامم اصلا کرم نمیزدم هیچی مخصوصا ضد آفتاب اون قسمت نزدم 

سلام عزیزم من یه مدت قرص آنتی بیوتیک خوردم که دکتر برام نوشته بود بهتر شدن ولی کامل نرفتن دیگه هر رو ...

باشه خیلی ممنونم 🙏🏻

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خوبه. من سالهاست مصرف میکنم. فقط اینکه به نظرم بیشتر جنبه پیشگیری داره. و پوست صورت رو حالت سفت میکنه. اگر افتادگی یا خط و خطوط دارین باعث میشه بیشتر نشه یا روندش رو کند میکنه. باز ساشه کلاژن کلد خیلی موثرتر  و قویتره از قرصش. 

خوبه. من سالهاست مصرف میکنم. فقط اینکه به نظرم بیشتر جنبه پیشگیری داره. و پوست صورت رو حالت سفت میکن ...

مرسی عزیزم پوستم سفید میکنه؟

مواد تشکیل دهندش نمیدونید هورمونی هست یا نه؟برای کیست سینه مشکلی به وجود نمیاره؟