2777
2789
عنوان

نحسی زندگیم

104 بازدید | 12 پست

سلام نمیدونم چرا چند ساله اتفاق بعد میوفته برام البته مطلقا اتفاق بد نه ولی اتفاق بد بیشتر همینکه یکم اروم میشم تو زندگیم یهو اشوب میوفته . راستش من گذشته ی تلخی داشتم ازش رد شدم با فردی اشنا شدم خیلی ادم شریفی و نامزدیم  اما گذشته ی من همه چیزو خراب کرده بینمون باعث شد اعتمادش ازبین بره . چیکار کنم این نحسی زندگیم تموم شه بتونم باهاش زندگی ارومی داشته باشم . من مجردم. خیلی دلم ارامش میخواد باهاش . من بیشتر وقتا نماز میخونم از خدا کمک میخوام صدقه میدم اما این چالش های گذشتم تموم نمیشه . انقدر گذشتم اذیتمون کرده که نامزدم از استرس و اعصبانیت و تنش معدش درد مبکنه زخم معده شدید گرفته که دکترا گفتن سرطان متاسفانه برای شفای بیماریش چله کسا گرفتم ولی جواب نداد متاسفانه صدقه دادم و براش نذر پارچه سبز کردم ۱سال پیش اما هنوز جواب ندادم 

وقتی بخاطر یه تجربه و حماقت گذشتم از اینده میترسم اینه

کاش درست شه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

رابطه ت با امام زمان چطوره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راستش من روز تولد ایشون بدنیا اومدم بخاطر همین همیشه دعای امام زمان میخونم برای ظهورشون دعا میکنم

عریضه بنویس براشون 

ببین گفتنش راحته ولی انقدر بنویس ک دیگ بشه یه کار روزمره ت 

هر چقدر بی قرار عشقتی سعی کن حتی شده به عمد حتی شده به زور بی قرار امام هم باش

یه پیام به عشقت میدی یه پیامم به امام زمان بده

جدی بگیر حرفمو 

نتیجه میبینی

برا بیماریش هم نذر کن بیایید جمکران میگم بیایید چون خودم قمم ولی شاید هر چت سال یبار سعادتم بشه🥲

من روز خاصی ب دنیا نیومدم ولی واقعا روز پربرکتی به دنیا اومدی

متوسل شو به امام زمان 

اصلا من شنیدم امام زمان دلش پر میزنه ک ما برا حل مشکلاتمون بریم پیش آقا

عریضه بنویس براشون ببین گفتنش راحته ولی انقدر بنویس ک دیگ بشه یه کار روزمره ت هر چقدر بی قرار عشقتی ...

منظورتون از عریضه چیه چطور بنویسم؟.

من چند روز پیش اومدم جمکران براشون دعا کردمنذری هم دادم بهم نمک دادن خیلی حس خوبیه 

منظورتون از عریضه چیه چطور بنویسم؟.من چند روز پیش اومدم جمکران براشون دعا کردمنذری هم دادم بهم نمک د ...

نامه 

ولی میتونی یه کانال بزنی هر  روز سلام بدی و درد و دل کنی باهاشون

ممنون عزیزم. میتونم یه دفتر مختص اینکار بگیرم

اره عزیزم خیلیم خوب میشه 

من با دفتر راحت نیستم ینی ممکنه جونم نگیره بیارمش همون لحظه ک یادم میفته 

ولی خداردشکر من دائما تو تلگرامم

اره عزیزم خیلیم خوب میشه من با دفتر راحت نیستم ینی ممکنه جونم نگیره بیارمش همون لحظه ک یادم میفته ول ...

ممنون که راهنماییم کردی امیدوارم تو زندگیتون گره ی نباشه و همیشه شاد باشید 

ممنون که راهنماییم کردی امیدوارم تو زندگیتون گره ی نباشه و همیشه شاد باشید

مرسی عزیزم

ولی مشکل منم مث توعه تقریبا با این وجود ک هنوز کسی نیومده تو زندگیم 

ولی حتما این کارو انجام بده 

کاش گره زندگی همه واشه و امام زمان نگاه ویژه کنه به شما و نامزدتون

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز