2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب مادرم با من 🥲🥲

134 بازدید | 4 پست

دیشب از حموم اومدم یه شلوار عروسکی تو کمدم بود منم فکر کردم مامانم برا من گذاشته خوشحال برداشتم پوشیدمش

تا چشم مامانم خورد به شلوار پام شروع کرد داد زدن و فحش دادن که کی گفته اونو بپوشی اون شلوار برای منه ! منم گفتم نمیدونستم داخل کمد من بود یه چند تا تیکه هم انداخت که به هیچی رحم نمیکنی منم اهمیت ندادم .

تا امروز صبح که اومدم صبونه بخورم باز دیدم چپ چپ داره نگاهه شلوار پام میکنه منم درش اوردم انداختم جلوش گفتم بیا مال خودت

خیلی ناراحتم بابت رفتارش انگار زن باباس نه مادر

حتی جرئت نمیکنم برم داخل یخچال یه چیزی بردارم بخورم باز میگه چرا خوردی اونو برای خودم گذاشته بودم بخورم !!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کاری به یخچال ندارم ولی شان خودتو حفظ کن و بپرس این مال کسی نیست بعد بخورلباسم بشخصه حق با مادرته ...

ابله میگم توی کمد من گذاشته بود چمیدونستم .دیگه فحش دادن و داد زدن نداشت میتونست اروم بگع درش بیار 

بعضیا مثل تو فقط بلدن دهنشونو باز کنن

2790
2778
2791
2779
2792