2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست
پس نظر همه اینه که عوض  کنم..خودمم  یه جوری شدم

بله 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله چون مرغوبتره   مثل پوشاک چینی نیست که همش پلاستیکه و حساسیت زاست

جنس ایرانی گرون نیست . چینی هم که ول معطل . من بیشتر کار ترک میگیرم . کارهای برند اروپایی هم خییلی خوبن . 

ایرانی ها هم دون دون میشن.  زود هم آب میره 

کویین یعنی ملکه فک کنم

بله  و جمله های دیگه ای بعدش مینوشتن. که فقط شان یک دختر رو پایین میاورد . 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
چطوری شیطونکی جان مشگلت حل شد 

سلام عزیزم. بهترم شکر خدا 

تو خوبی؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
بله گرونتره . مثلا تیک تاک و برگ سبز گرونتر از چینی هاستن یا هم قیمت خارجی ها

چینی ها که اصلا سمتشون نمیرم. ولی مارک های بلند اروپایی . عزیزم یا همون خارجی ها که می گیرد اصلا قابل قیاس با ایرانی ها نیستن . چه برسه بخواد قیمت هاشون یکی باشن .