2777
2789
عنوان

خودکشی

101 بازدید | 4 پست

بخدا اگر وجودشو داشتم همین الان خودکشی میکردم از من بدبختر تو دنیا نیست بخدا که نیست هیچ وقت تا حالا دوست واقعی نداشتم از پدر و مادرم در حد مرگ متنفرم وضعیت مالی خوبی تقریبا دارن ولی به من که میرسن ندارن من امسال سر اینکه ماشین خریدم کل پولم رفت واسه قسط هیچی واسه عیدم نموند کلا یه دونه لباس بیرون دارم که اونم اندازم نیست چون وزن کم کردم الان بهش گفتم یه لباس برای بیرونم برام بگیر میگه در حد ۲۰۰ ۳۰۰ تومن باشه میگیرم 😑 توی این ۲۴ سال یکبار خرید واسم نکردن همیشه گفتن پول مدرسه دادیم و پول فلان چیز دادیم لباس دست دوم کهنه بچه دوستش رو برام میاره خیلی هم بد دهنه هر دوشون من بیماری اعصاب هم دارم و ۳۳ روز تو بیمارستان بستری شدم که دکتر گفته از خانوادت دوری کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی راه نیست تهش بدبخت ترین میشی که ارزو کنی برگردی 🙏🌹

وقتی هیچکس رو ندارم به امید کی زندگی کنم ؟؟

تو بیمارستان که بستری بودم هیچکس اونجا مشکل اعصاب و روان نداشت همشون بخاطر تنهایی و طلاق و بی پولی و بیکاری اونجا بودن همشون سالم بودن ریشه مشکل خانوادس الان گلس گوشی ۱۵۰ تومنه بعد ۲۵ سال یه دفعه ازش چیزی خواستم ارزش من ۲۰۰ تومنه ؟؟ 

وقتی هیچکس رو ندارم به امید کی زندگی کنم ؟؟تو بیمارستان که بستری بودم هیچکس اونجا مشکل اعصاب و روان ...

عزیزم تو اینجوری بدتر به خودت اسیب میزنی یعنی خودت به خودت رحم نمیکنی و اینده بدترینی برات رقم میخوره که بدتر ازش نیست خدا ان شاءالله کمکت کنه هر کسی تو این دنیا یه جوری رنج میکشه من یه برادر دارم اذیتم از دستش خستم همه راه ها بروم بستست ۳۲ سالمه نه ازدواجی نه شغلی ولی واقعا راهش نیست باورت میشه من از طریق این برادرم تهدید به قتل هم شدم اما خودکشی راهش نیست من که نباید اون دنیامم بدتر خراب کنم.