2777
2789
بشین سرجات من اگه بخوان داستان ینویسم بلدم چطور باشه تا حالاهم دلم نمیخواسته جلب توجه کنم فقط چون حق ...

یکم یادبگیرین به بقیه ادماوعلاقشون احترام بزارین وقتی پربازدیده یعنی خیلیادوستش دارن پس اعتراض به اکثریت نکنیدلطفا.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره اینجا رو خوندم ، خیلی کارش اشتباه بود که همه چی رو به رضا میگفت، 

اره والا بگو بیکار بودی رفتی گفتی؟میگفتی رابطه ای نداشتم اونم به کشتن نمیدادی.باکره هم بود

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...
فقط میخواست رضا رو به کشتن بده، ولی اینقدر عصبی شدم که حد نداره، خیلی داستانش هیجان داشت،  من ا ...

ن رضا تا حدودی خودش مقصربود‌.بعدشم قسم خورده ک خوشبخت باشه و سعی کنه واسه زندگیش 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
یکم یادبگیرین به بقیه ادماوعلاقشون احترام بزارین وقتی پربازدیده یعنی خیلیادوستش دارن پس اعتراض به اک ...

هیچ کس نمیتونه حق اعتراض کردن رو از دیگران بگیره شاید اکثرا بخوان برن تو چاه نباید اعتراَض کرد؟؟؟!!! حالا که سلیقه جمع تنزل کرده من نمیتونم چشممو ببندم دنبالشون راه بیوفتم

به این که باید منو فراموش کنی وبری ازدواج کنی انگار رضا وارد یه سری فرقه شده بوده اونا روش تاثیر می ...

مرسی ازپاسخگویت عزیزم .

الان مهدی جریان رضارومیدونه؟؟؟

هیچ کس نمیتونه حق اعتراض کردن رو از دیگران بگیره شاید اکثرا بخوان برن تو چاه نباید اعتراَض کرد؟؟؟!!! ...

کسی هم نگفت دنبالشون راه بیفت تاپیک هم زیاده شمامیتونستی اونارودنبال کنی عزیزم .