2777
2789
عنوان

۳۴ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 31 پست

همسرم ۱۰ سال از من بزرگتر اونم متوجه حالتهای من شده خودش کلی انرژی داره من خیلی تلاش می کنم ظاهرمو حفظ کنم ولی درونمو نمی تونم

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
نمی دونم این حس لعنتی از کجا میاد به کسی می گم فکر می کنن الکی می گم ولی من واقعا حس پیر شدن دارم

موقعی که مجرد بودی یا دهه ۲۰ بودی ، امید به زندگیت تا چندسالگی بود ؟ تاثیر داره که می پرسم 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارترجان فک کنم هدف نداری ودچارروزمرگی شدی واسه خودت هدف تعیین کن

هدفم شده تربیت و درس بچه ها

من قبلا بهم میگفتم یکی مثلا سی سالشه میگفتمم واای چه زیاد.الان که خودم تا یکی دوسال بعد قراره سی بشم میگم خب که چی مثلا؟30 که بچست😅😅 نتیجه اینکه سنی نداری ولی اینکه بی انگیزه شدی ربطی به سنتون نداره و واسه هرکسی تووهرسنی پیش میاد.باید دنبال دلیل برای زندگی (و نه زنده بودن) باشی

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 

خب اینکه هدف شما نمیتونه باشه.اینجوری بعد چند مدت احساس قربانی و بلاکش بودن بهتون دست میده.باید هدفی باشه که برای خود خودتون باشه.مثلا تا سه ماه دیگه به وزن مورد علاقم برسم ،سالی دو سه تا کتاب بخونم.از اینا که به زندگی خود خودتون معنا و جهت بده.

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 

سلام 

اتفاقا من میگم ۳۰ تا ۳۷ و ۳۸ اوج شکوفایی

و انرژی خانمهاست چون برای خودم و اطرافیان اینجوری بود ، بچه ها تقریبا از آب و گل در میان و بیشتر وقتمون مال خودمونه و حوصلمون بیشتر میشه ، میتونیم کلاسهای هنری و ورزشی بریم 

بچه ها مدرسه ایی میشن و وقت آزاد داریم 

عزیزم منم بچه وخونه داری میکنم

اما هدفهای دیگه هم واسه خودم گذاشتم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

سلام من 31 سالمه یه وقتایی همچین حسی دارم فکرکنم چون وقتی برای خودمون نمیذاریم اینطوری میشیم. من تمام وقتم رو کاربیرون وبچه داری وکارخونه پرکرده.کارهای هنری وباشگاه رفتن  روخیلی دوست دارم ولی الان اصلا وقتشو ندارم دلم لک زده تنهایی توخیابون قدم بزنم.یه مدت واقعا افسرده شده بودم 

نمی دونم این حس لعنتی از کجا میاد به کسی می گم فکر می کنن الکی می گم ولی من واقعا حس پیر شدن دارم

با اون حرفات روحیه منم خراب کردی منم ۳۳ هستم .البته مجردم هستم هنوز

موقعی که مجرد بودی یا دهه ۲۰ بودی ، امید به زندگیت تا چندسالگی بود ؟ تاثیر داره که می پرسم 

راستش اون موقع هم ۳۰ سال و زیاد می دونستم

سلام من 31 سالمه یه وقتایی همچین حسی دارم فکرکنم چون وقتی برای خودمون نمیذاریم اینطوری میشیم. من تما ...

منم همینم

با اون حرفات روحیه منم خراب کردی منم ۳۳ هستم .البته مجردم هستم هنوز

ببخشید اگه روحیتو خراب کردم ولی من هر روز با این روحیه از خواب پا می شم البته گفتم ظاهرمو حفظ کردم از ظاهر زیاد افتاده نشدم خرید می کنم ولی هیچ لذتی بهم نمی ده فقط واس حفظ ظاهر