2777
2789
عنوان

۳۴ سالگی

2042 بازدید | 31 پست

سلام دوستان به نظرتون ۳۴ سال سن زیادیه راستش من ۳۴ ساله شدم احساس یه زن یائسه ی بالای ۵۰ دارم احساس می کنم زندگی داره تموم می شه واقعا میلی به زندگی ندارم فقط به خاطر  بچه هام دارم می گذرونم صبح که پا می شم با خودم می گم واس چی هنوز زنده ام 

چند روز پیش یه خانمی دیدم خیلی با انرژی زیبا موقع حرف زدن کلی ناز داشت بعد از هم کلام شدن فهمیدم هم سن منه 

دوستان به نظرتون من عادی ام؟ اگه می تونی کمکم کنید

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

عزیزم دهه ی سی اتفاقا خیلی هم شیرینه.من چند روز پیش رفتم تو ۳۳ سالگی و کلی خوشحالم.ناراحت سنت نباش میتونی کلی لذت ببری چون الان پخته تر عمل میکنی

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسن شمام اصن این حسو ندارم

شوهرم میگه توی ۲۰ سالگیت متوقف شدی

چرااینجوری!!؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

وای 34 کجا زیاده 😲😲😲😲

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

نمی دونم این حس لعنتی از کجا میاد به کسی می گم فکر می کنن الکی می گم ولی من واقعا حس پیر شدن دارم

شاید دچار افسردگی شده باشید  منم الان حالت های شمارو دارم با اینکه فقط ۲۱ سالمه پس مشکل از سنت ...

افسردگی داری؟

میدونی

عموما خانم های ایرانی

وقتی بچه دار میشن

خودشون و نیازها و خواسته هاشونو فراموش میکنن

و همه ی خوبی ها و خوشی ها رو برای فرزندشون میبینن

همین ها

باعثه یه خشم و یه پوچی میشه تو وجوده آدمها

ک برای هرکسی هم یه جوری ، نمود پیدا میکنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

استارترجان فک کنم هدف نداری ودچارروزمرگی شدی

واسه خودت هدف تعیین کن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤