2777
2789
عنوان

با موی سرم برام دعا گرفتن

182 بازدید | 18 پست

بچه ها چیکار کنم مدتیه چیزای غیر عادی اتفاق میوفته برامون یکی که آدم مطمئنی هست برام سرکتاب باز کرد گفت که با موی سرت برات دعا گرفتن 

نمی‌دونم چیکار کنم استرس گرفتم بچه ها میشه همچین چیزی ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه باطل میکنه؟

اره آخرش دعا داره داخل سایت دایی ابراهیم برای باطل کردن طلسمه من دارم میخونم

دربارش سرچ کن ت همین نی نی سایت تجربه ها ببینی متوجه میشی

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اره آخرش دعا داره داخل سایت دایی ابراهیم برای باطل کردن طلسمه من دارم میخونمدربارش سرچ کن ت همین نی ...

وای گاهی انقد حالم بد میشه به خدا دلشوره استرس فراوان 

دیشبم احساس خفگی میکردم

نه همون میترسم برم پیششون ولی ینی میشه واقعا با موی سر دعا گرفت؟

اره میشه حتی با لباسم میشه ج برسه موی سر

دعانویس بری ی جن دیگ وارد زندگیت می‌کنند تا جن قبلی بیرون کنند پس با نماز چله سوره بقره و سوره جن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

مثلا چ اتفاقیاینا دروغم میگن برا اینکه بری پیششون باطل کنی پول بگیرن

همون دیگه از اون میترسم دروغ بگه 

اتفاق که مثلا دلشوره اضطراب شدیدی دارم و سنگینی حس میکنم تو زندگیم 

اره میشه حتی با لباسم میشه ج برسه موی سردعانویس بری ی جن دیگ وارد زندگیت می‌کنند تا جن قبلی بیرون کن ...

😢😢😢😢😢یا خدا چقدر ترسناک 

ترسم از اینه من جایی مو شونه کردم که آدمای قابل اعتمادی نیستن یهو گفت مو خودم خیلی ترسیدم😭

اون آدم از کجا فهمید با موی سرت بوده و برات دعا گرفتن مگه علم غیب داره...هر چیزی رو باور نکن...البته که جادو صحت داره...ولی اون طرف باید ثابت کنه که همچین چیزی هست...رو حرف که نمیشه با قطعیت گفت این اتفاقات افتاده...بهش اصلااا فکر نکن...اصلا هم دنبال دعانویس نرو