2777
2789
عنوان

پدر شوهرم منو بی دلیل بلاک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در واقع مادر شوهرم از گوشی پدر شوهرم بلاک کرده 😂

عی خاک بر سرش کنن . از الان بشناسشون. اگه نامزدت خیلی موقعیت خوبی هم نداره ، با این خانواده ای که داره بیشتر فکر کن راجع به وصلت با چنین آدمایی

عی خاک بر سرش کنن . از الان بشناسشون. اگه نامزدت خیلی موقعیت خوبی هم نداره ، با این خانواده ای که دا ...

6 سال با هم بودیم ، حتی یه بار خیلی جدی گذاشتمش کنار ولی خیلی اومد دنبالم و منت کشی 

خودش از کار اینا شوکس گفت زمان بده من حلش میکنم ولی من واقعا دیگه دلم نمی‌خواد ازدواج کنم

بنده خدا چیکار کنه 

مثلا فامیلی کردید مادرش نادونی کرده

تنها راهش همینه اصلا زنگ به هیچکدوم نزنی چون شما اصلا قرار نیست زنگ بزنی که براکت کنن.تمام شد .اوقات تلخی درست نکن با نامزدت

خودش از کار اینا شوکس گفت زمان بده من حلش میکنم ولی من واقعا دیگه دلم نمی‌خواد ازدواج کنم

نه منظورم اینه که شخصیتش چطوریه؟ وابستست مستقله شغلش جوریه ک به خانوادش وابسته باشه یا جداست!؟ اصلا پولی چیزی داره؟ همه موقعیتا رو به نظرم بسنج تو میگی ۶سال زمان کمی هم نیست خدایی

نه منظورم اینه که شخصیتش چطوریه؟ وابستست مستقله شغلش جوریه ک به خانوادش وابسته باشه یا جداست!؟ اصلا ...

الان سربازه آموزشی شهرستانه

بعدش تهرانه و کار کارمندی داره  

خونوادش از لحاظ مالی کار انجام میدن ولی همین کارو میکنن پسره یه وقتا میگه اونا که خوب احترام میزارن و خرج میکنن

الان سربازه آموزشی شهرستانهبعدش تهرانه و کار کارمندی داره خونوادش از لحاظ مالی کار انجام میدن ولی ه ...

به نظرم یکم بیشتر فک کن 

اگه بازم به نتیجه نرسیدی مشاور قبل ازدواج رو برو ببین چی میگه

🥴🥴🥴🥴

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^