2777
2789
عنوان

میشه از دروغ ف الگیر ها بگین

104 بازدید | 18 پست

از دروغ فا لگیر ها و رمالا بگین یذره 

که هم درس عبرت بشه هم کسی نره سراغشون؟

لطفاً اگه تجربه ای دارین یا اتفاق مشابهی از دروغ گفتن یا برعکس گفتن هاشون دیدین بگین❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون میگن طلسم شدی.

یامیگن همزاد داری.

یامیگن یکی برات دعا گرفته.

😂

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

من هر چی میگیرم راسته

حتی از آینده ؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
من هر چی میگیرم راسته

خودت میگیری؟

یاکسی واست میگیره؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ی همکلاسی دبیرستان داشتم. دو ساله شده فالگیر 

نمیدونم چجوری بعضیا عقلشون و میدن دست اینا ک تو زندکی خودشون موندن 

ی دعا نویسم خوندم اشتباه نکنه ملاطالب بود اسمش هر کی بچش نمیشده میرفته پیشش بچه دار میشده گرفتنش کاشف ب عمل اومده زنا رو بیهوش میکرده تجاوز میکرده 

ن یکی واسم میگیره

کجاس؟

بده شمارشو؟

بینم مثل بقیه اون حرفا رومیگه یان

من برای سرگرمی زیاد میرفتم

هر کدومشون فرق میکنه اکثریت فقط چرت و پرت تکراری میگن و چیزی میگن که کاملا مشهوده و اصلا گفتنش عجیب نیست . 

یکی بود درست میگفت آینه بین بود . ولی در هر صورت اصلا نباید حرفاشونو جدی گرفت اصلا دنبال اینجور چیزا بودن درست نیست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اینستا پیج داره برو اونجا شمارشو بردار تو واتساپ پی بده واست تایم میزاره عالیهههه بدم پیجشو؟هر چی بخ ...

ندارم اینستا😐هیچ برنامه مجازی ندارم بخدا.

خودت میگی واسم بهش

ولی یکی از فامیلامون رفته بود پیش ی دعانویس از منم اسم برده بود ک طالعم و ببینن مثلا گفته بود همیشه کمردرد و یبوست داره روزی ۸ تا انجیر بخیسونه بخوره 

راست میگفت خوب شدم 😬

تو ازدواجمم مساله مشابه پیش اومده بود میگفتن یکی نمیزاره ازدواج کنه راست بود اینم زن همسایمون همه خاستگارامو میپروند ک من و برا پسرش بگیره اینم بگم پسرش بنده خدام چن ساله خاطرخاه ی دختر دیگه اس 

اونم ی دعا تو پیاز داده بودن بندازم اب روان اوایل مقاوت میکردم ک بابا این حرفا چیه مزخرفه با اصرار مادرم پیاز و انداتتم تو رودخونه چن ماه بعدش عقد کردم

این دو مورد تنها برخورد ما با دعانویس تو تمام زندگیمون بود 

اینم بگم مادرمو دعا ازمون گرفت دعا انداخته بودن انبارمون بعد ازدواج من ک بلایی سر من بیاد مادرم بلاگردون من شد  

من سمت این چیزا نمی‌رفتم یه بار دوستم اصرار کرد حتما فلانی برات فا ل بگیره بعد من فا ل گرفتم تو واتساپ بهم ویس میداد چند ماه بعد همون دوستم که از این مرده تعریف می‌کرد فا ل گرفت و ویسش رو برام فرستاد دقیقا چیزایی که به من گفت رو به اون گفت حتی جاهایی که تو ویس مکث میکرد و یا حرفشو تکرار میکرد دقیقا ویس ها عین هم بود 

ولی این باعث شد من پیش چند نفر دیگه هم فا ل بگیرم که یکیشون همه چیو دقیق بهم گفت حتی اسم و فامیل اطرافیانمو که چیکارها کردن و اینا