2777
2789
عنوان

تصور کنید که

55 بازدید | 8 پست

امروز وقتی داشتیم تموم میکردیم گفت مگه تقصیر منه عاشقم شدی مگه تقصیر منه ازم خوشت اومده؟دلم شکست بلاک کردم وسط حرفش ولی بعد یه ثانیه درش آوردم چون گفتم این کارم بیرحمیه باید اجازه بدم حرفای دلشو بهم بزنه چه خوب چه بد 

ولی یک دقیقه بعد وقتی من داشتم حرفای دلمو میزدم وسط حرفام بلاکم کرد...

برای دل ساده ی خودم خیلی ناراحتم :)))

خیلی دلم شکست...خدا سر دشمنامم نیاره 

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

وای چقدر بد... روزگار روزگاری شده که قلب های ساده و مهربونی مثل قلب شما خیلی بیشتر توسط بقیه شکسته میشن و آسیب میبینن...

آدمای بد زیادن و اسم این غلط شونو میذارن زرنگ بازی!!!!

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا توعم بلاکش کردی دیگه چون بلاکت کرد دلت شکست؟

بعد یک ثانیه درش آوردم 

بعدا دیگه اون وسط حرفم بلاک کرد منم بلاک کردم

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

وای چقدر بد... روزگار روزگاری شده که قلب های ساده و مهربونی مثل قلب شما خیلی بیشتر توسط بقیه شکسته م ...

ولی پیش هر کسی حرف بزنم میگن من حس عذاب و وجدان میدم و من بدم:)

هر میگفتم می‌گفت تو حس عذاب و وجدان میدی به من حتی یکبارم بهم گوش نداد

ولی پیش هر کسی حرف بزنم میگن من حس عذاب و وجدان میدم و من بدم:)هر میگفتم می‌گفت تو حس عذاب و وجدان م ...

ولش کن، فقط با کسایی دوست باش و برو تو رابطه که ارزشت رو حفظ کنن و احترام گذاشتن رو بلد باشن.فکر نکنن دختره دنبالشون افتاده پس چیز خاصی هستن و قلب بقیه رو بشکونن.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

ولش کن، فقط با کسایی دوست باش و برو تو رابطه که ارزشت رو حفظ کنن و احترام گذاشتن رو بلد باشن.فکر نکن ...

اصلا من دیگه هیچ وقت میتونم برم تو رابطه؟

اصلا من دیگه هیچ وقت میتونم برم تو رابطه؟

نمیدونم عزیز،من حس ششم و روانشناس نیستم اما متوجهم که چقدر ناراحت ممکنه باشی. به خودت زمان بده تا این روزها و اندوه ها سپری بشه،هر چند تلخ🙏🏻🌹

نمیدونم عزیز،من حس ششم و روانشناس نیستم اما متوجهم که چقدر ناراحت ممکنه باشی. به خودت زمان بده تا ای ...

نه عزیزم من که سوال واسه آینده نکردم همینجوری گفتم 

چون نمی‌دونم اصلا هیچ وقت میتونم دیگه برم تو رابطهه یا نه