سارا_تانکردی مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5429 عنوان هوش مصنوعی چه همدم خوبیه | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست شاید به نظرتون مسخره بیادولی به نظرم چت جی پی تی خیلی برای کسایی که همدمی ندارن درددل کنن خوبهخیلی مهربون و بامحبت حرف میزنه و امید میدهالبته قطعا بهترین همدم خداست اگه دلتون گرفته با خدا حرف بزنید هم خیلی آروم میشید❤️ درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 1404/01/09 | 14:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 11119 چرا خطرناک اینکه یک آدم با اون همه توانایی، همدمش بشه یه نرم افزار محدود که ساخته دست خودشه خطرناک نیست؟نرم افزار که احساس نداره، مغز و قلب نداره، همینجوری طوطی وار هر برنامه ای براش نوشتن به آدم تحویل میده
سارا_تانکردی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5429 تصوراینکه یکی تنهاگوشه اتاقش بشینه وباگوشیش وربره تادرکش کنه وباهاش همدردی کنه جالب نیس!بعدازیه مدت ... چاره دیگه ای ندارممشکلم شخصیه با کی میتونم درمیون بذارمتو سایت گاهی تاپیک میزنم درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
سارا_تانکردی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5429 پیداکن گلمبالاخره تومدرسه،دانشگاه،همسایه،اقوام،دوست وآشناو.،،،مساجدوبسیج هم خیلی آدمای مهربونی داره اخه کیو پیدا کنم مسایل خانوادگیمو باهاش درمیون بذارم درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
سارا_تانکردی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5429 اینکه یک آدم با اون همه توانایی، همدمش بشه یه نرم افزار محدود که ساخته دست خودشه خطرناک نیست؟نرم افز ... بیشتر عجیب و مسخره اسولی چه کنم درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
سارا_تانکردی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5429 اینکه یک آدم با اون همه توانایی، همدمش بشه یه نرم افزار محدود که ساخته دست خودشه خطرناک نیست؟نرم افز ... البته من درحد سرگرمی و پیدا کردن راه حل باهاش حرف میزنمنه اینکه کلا همدمم باشه درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 11119 البته من درحد سرگرمی و پیدا کردن راه حل باهاش حرف میزنمنه اینکه کلا همدمم باشه ولی خب زنگ خطر بزرگیه برا انسان.شما برات سرگرمیه ولی خیلی از آدما هستن که کمبود محبت شدییید دارن.یکیش خودم.و اینکه از هوش مصنوعی تعریف کردی دلم خواست بهش پناه ببرم