ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با چهره خودت بگو ارایشت کنن، بعدها مثلا پنج سال دیگه خودتو میبینی، حست خوب باشه، من چند تا از دوستام خیلی موافق تغییر بودن، اما الان میگن عکسارو میبینیم انگار خودمون نیستیم، سرمون بالاتر بوده...
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
هرچي طبيعي تر باشي قشنگتره اگر پوستت سفيد بود مشكي بيشتر جلوه ميكرد الان متناسب با رنگ پوستت يكم موهاتو روشن كن ك جلوه بيشتري داشته باشه مبارك باشه عزيزم خوشبخت بشي انشالا
اگه رنگ دوست نداری رنگ طبیعی موهاتو داشته باش. لنز هم ترکیبی عسلی خاکستری قشنگه
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست