2821
2789
عنوان

ازازیل

| مشاهده متن کامل بحث + 9029 بازدید | 66 پست
برای منم ترسناکه چون ترسناکه هالیوودی نیس چیزی هست ک بالاخره ب اعتقاداتمان جوره و در مورد یک چیز تو ...

اتفاقا من ازون هالیوودی ها و اون موجودات عجق وجق که درست می کنند نمی ترسم😆 ولی همین مرجان ازون لبخند شیطانی ها میزنه برام ترسناکه😬

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سیزده قسمته کلش

عه پس آخرشه.من تا اون قسمت که مرجان کشته شد دیدم شما همه قسمت ها رو دیدی؟!من دو سه تا بیشتر ندیدم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عه پس آخرشه.من تا اون قسمت که مرجان کشته شد دیدم شما همه قسمت ها رو دیدی؟!من دو سه تا بیشتر ندیدم

من همه قسمتا رو دیدم

سوال داری بپرس توضبح بدم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

اگر واقعا سریال قابل و قشنگی هست ببینم 

اسم یکی از شخصیت ها شوکاست؟ یاد کتاب هیچکسان افتادم🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سلام قسمت هفت هم نظر شمابودم ولی الان خیلی عالی شده و اتفاقا این بک ها ک میخوره شفاف سازی میکنه مثلا ...

پدر امیر کیه؟!اون زمان که مرجان اون کار رو کرده بود هم تحت نفوذ بوده؟!!

سلام قسمت هفت هم نظر شمابودم ولی الان خیلی عالی شده و اتفاقا این بک ها ک میخوره شفاف سازی میکنه مثلا ...

دربرابر پولی که خرج شد یکم کم کشش بودنش رو اعصابه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اگر واقعا سریال قابل و قشنگی هست ببینم اسم یکی از شخصیت ها شوکاست؟ یاد کتاب هیچکسان افتادم🤣

اره شخصیت اصلی شوکاست

بستگی داره ب خودت. خیلیا دوست دارن خیلیا بدشون مییاد

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اگر واقعا سریال قابل و قشنگی هست ببینم اسم یکی از شخصیت ها شوکاست؟ یاد کتاب هیچکسان افتادم🤣

بد نیست اگه از ترسناک خوشت میاد ببین

من همه قسمتا رو دیدمسوال داری بپرس توضبح بدم

یه خلاصه میگی؟! پدر امیر کی هست؟!این ازازیل کیه؟!از کجا اومده ؟!

ازازیل اسم فیلمه؟ ما به آدم بدجنس و بداخلاق و اذیت کن میگیم ازازیل

آره سریال جدید هست. ترسناکه . و جنایی 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز