2777
2789
عنوان

چیکار کنم پوست صورتم خوب بشه

181 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

من چیکار کنم پوست صورتم اوکی و خوب بشه صاف و بدون جوش بشه

من روتین پوستی مشخصی دارم اما نمی‌دونم چرا بازم جوش میزنم همه اعتماد به نفسمو گرفته این جوش ها

کرمپودر یا هرچی که میزنم فوق العاده روی پوستم بد میشه 

میشه کمکم کنید

برودکتدپرپوست

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه محصولاتی استفاده میکنی؟

از چه برندی استفاده میکنی؟

کرم پودر برای پوست صورت اصلا اصلا خوب نیست 

فقط از ضد آفتاب استفاده کن 

اونم نه ضد آفتاب کرم پودری 

ضد آفتاب بی رنگ

بی آب و تاب و توان،

خیلی دوست دارم بدونم کسایی که انقد دوستشون صاف و مخملی هست و کرمپودر اینقدر روی صورتشان خوب میشینه چیکار میکنن

من هر کرمپودری ک میزنم روی صورتم فوق العاده بد میشه دوست داشتم حداقل پوست خودم صاف و خوب می‌بود ک دیگه چیزی نزنم به صورتم و صورتم نیازی ب کرمپودر برای پوشش جوش ها نداشت

بنظرم روتین پوستی خیلی باید ساده باشه و مناسب پوستتشاید برای پوستت خوب نیست بگو چیا میزنی تا راهنمای ...

من پوستم چرب هست ژل شستشو سیمپل و آبرسان سیمپل و برا پاک کردن آرایش هم میسلارواتر گارنیر استفاده میکنم

من پوستم چرب هست ژل شستشو سیمپل و آبرسان سیمپل و برا پاک کردن آرایش هم میسلارواتر گارنیر استفاده میک ...

اول ک ضد آفتاب بزن حتما

بعد ک ژل سیمپل ده مدل داره 

اسم خود ژل رو بگو

مویسچرینگ؟ رفرشینگ؟