گلandam مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3801 عنوان کرم همه کاره 198 بازدید | 4 پست کسی کرم همه کاره میشناسه برای پوست صورت؟ برای رفع چین و چروک، روشن کردن ، منافذباز ، سفت شدن و یک کرم هم برای رفع چروک و تیرگی و گودی زیرچشماگه تجربه ای دارین ممنون میشم به اشتراک بذارین 1404/01/09 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 من کرم فیشیال سینره گرفتم .هم پوست رولیفت میکنه وهم واسه چین وچروکه وهم برامنافذخوبه خودم ۱ماهه استفاده میکنم راضیم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
jhope_blue_side عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 2822 نه کرم همه کاره نداریم که مثلا کرمی که برای منافذ باز روی گونه ها استفاده میشه و خاصیت کنترل چربی پوست رو داره که نمیتونه همزمان برای سیاهی دور چشم یا چین و چروک موثر واقع بشه. بی آب و تاب و توان،
گلandam مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3801 من کرم فیشیال سینره گرفتم .هم پوست رولیفت میکنه وهم واسه چین وچروکه وهم برامنافذخوبه خودم ۱ماهه استف ... ممنون
گلandam مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3801 نه کرم همه کاره نداریم که مثلا کرمی که برای منافذ باز روی گونه ها استفاده میشه و خاصیت کنترل چربی پو ... اره برای دورچشم جدا میخوام بگیرم